Matrix Fitness

 

Rendezés:
Listázás:
 • 3 oldalas multifunkciós kondigép
  Matrix Fitness 3 oldalas multifunkciós kondigép leírása: A Matrix Fitness 3 oldalas multifunkciós kondigép - 3 Stack Multi Gym. A Matrix G1 széria egy nagy értékű és változatos gépcsalád, mely ideális megoldást nyújthat minden edzőterem tulajdonosnak, vagy magán embernek, akik költséghatékony..
 • 4 oldalas torony
  Matrix Fitness 4 oldalas torony leírása: A Matrix Fitness 4 oldalas torony - 4 Stack Multi Station. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a ..
 • 5 oldalas torony
  Matrix Fitness 5 oldalas torony leírása: A Matrix Fitness 5 oldalas torony - 5 Stack Multi Station. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a ..
 • 8 oldalas torony
  Matrix Fitness 8 oldalas torony leírása: A Matrix Fitness 8 oldalas torony - 8 Stack Multi Station. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a ..