Matrix Fitness

 

Rendezés:
Listázás:
 • 3 oldalas multifunkciós kondigép
  Matrix Fitness 3 oldalas multifunkciós kondigép leírása: A Matrix Fitness 3 oldalas multifunkciós kondigép - 3 Stack Multi Gym. A Matrix G1 széria egy nagy értékű és változatos gépcsalád, mely ideális megoldást nyújthat minden edzőterem tulajdonosnak, vagy magán embernek, akik költséghatékony..
 • 4 oldalas torony
  Matrix Fitness 4 oldalas torony leírása: A Matrix Fitness 4 oldalas torony - 4 Stack Multi Station. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a ..
 • 45 fokos lábtoló gép
  Matrix Fitness 45 fokos lábtoló gép leírása: A Matrix Fitness 45 fokos lábtoló gép - 45-degree Leg Press. A Matrix Aura Plate Loaded széria gépcsaládja, profi sportolók által fejlesztett kimagasló minőségű kondigépek. Páratlan teljesítmény és páratlan tartósság ami a leginkább jellemző a Matr..
 • 8 oldalas torony
  Matrix Fitness 8 oldalas torony leírása: A Matrix Fitness 8 oldalas torony - 8 Stack Multi Station. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a ..
 • Alsó tárogató mellgép
  Matrix Fitness Alsó tárogató mellgép leírása: A Matrix Fitness Alsó tárogató mellgép - Pectoral Fly, A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a..
 • Bicepsz gép
  Matrix Fitness Evező - hátsó delta gép leírása: A Matrix Fitness Bicepsz gép - Arm Curl. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak egy olyan ren..
 • Combközelítő és távolító gép
  Matrix Fitness Combközelítő és távolító gép leírása: A Matrix Fitness Combközelítő és távolító gép - Hip Abductor - Adductor. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gé..
 • Combközelítő gép
  Matrix Fitness Combközelítő gép leírása: A Matrix Fitness Combközelítő gép - Hip Adduction egy kimagasló minőségű edzőtermi kondigép a Matrix Ultra szériás gépcsaládból. Amerikai gépcsalád, mely szinte a világ minden országában bizonyított már! Prémium minőségű termékcsalád! Kifejezetten stúd..
 • Combtávolító gép
  Matrix Fitness Combtávolító gép leírása: A Matrix Fitness Combtávolító gép - Hip Abduction egy kimagasló minőségű edzőtermi kondigép a Matrix Ultra szériás gépcsaládból. Amerikai gépcsalád, mely szinte a világ minden országában bizonyított már! Prémium minőségű termékcsalád! Kifejezetten stúd..
 • Evező - hátsó delta gép
  Matrix Fitness Evező - hátsó delta gép leírása: A Matrix Fitness Evező - hátsó delta gép - Seated Row. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak..
 • Farizom gép
  Matrix Fitness Farizom gép leírása: A Matrix Fitness Farizom gép - Glute egy kimagasló minőségű edzőtermi kondigép a Matrix Ultra szériás gépcsaládból. Amerikai gépcsalád, mely szinte a világ minden országában bizonyított már! Prémium minőségű termékcsalád! Kifejezetten stúdiókba fejlesztett ..
 • Farizom gép
  Matrix Fitness Farizom gép leírása: A Matrix Fitness Farizom gép - Glute. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak egy olyan rendszert, amely i..