Aura széria - G3

Az alábbi menüben a Matrix Fitness professzionális kondigépek Aura - G3 szériájának a termékeit találhatják meg.

Az Aura széria a Matrix középkategóriás, de kimagasló minőségű, edzőtermi kondigépei, melyek igényes megjelenésével és széles választékával érdemelt ki az elismerést! A Matrix Fitness erőgépek egyik legkeresettebb kondigép szériája! Az Aura - G3 sorozat lapsúlyos és tárcsasúlyos edzőtermi gépeiből áll össze, mely több mint 60db kondigépet jelent! A kondigép kínálatban találkozhatunk egy funkciós és többfunkciós gépekkel egyaránt!

Ergonomikus, egyszeren használható, intuitív edzőtermi berendezések!

Fitness terem tulajdonosoknak kifejezetten ajánlott, mivel esztétikus megjelenésével és egyszerű, biztonságos használatával nem csak a mostani "tagokat" tarthatja meg, hanem új "tagokat" is vonzhat edzőtermébe!

Rendezés:
Listázás:
 • 4 oldalas torony
  Matrix Fitness 4 oldalas torony leírása: A Matrix Fitness 4 oldalas torony - 4 Stack Multi Station. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a ..
 • 45 fokos lábtoló gép
  Matrix Fitness 45 fokos lábtoló gép leírása: A Matrix Fitness 45 fokos lábtoló gép - 45-degree Leg Press. A Matrix Aura Plate Loaded széria gépcsaládja, profi sportolók által fejlesztett kimagasló minőségű kondigépek. Páratlan teljesítmény és páratlan tartósság ami a leginkább jellemző a Matr..
 • 5 oldalas torony
  Matrix Fitness 5 oldalas torony leírása: A Matrix Fitness 5 oldalas torony - 5 Stack Multi Station. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a ..
 • 8 oldalas torony
  Matrix Fitness 8 oldalas torony leírása: A Matrix Fitness 8 oldalas torony - 8 Stack Multi Station. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a ..
 • Állítható pad
  Matrix Fitness Állítható pad leírása: A Matrix Fitness Állítható pad - Adjustable Bench. A Matrix Aura Plate Loaded széria gépcsaládja, profi sportolók által fejlesztett kimagasló minőségű kondigépek. Páratlan teljesítmény és páratlan tartósság ami a leginkább jellemző a Matrix Fitness magnum..
 • Alsó tárogató mellgép
  Matrix Fitness Alsó tárogató mellgép leírása: A Matrix Fitness Alsó tárogató mellgép - Pectoral Fly, A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a..
 • Bicepsz hajlító profi kondigép
  Matrix Fitness Bicepsz hajlító leírása: A Matrix Fitness Bicepsz hajlító - Arm Curl. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a biomechanikaila..
 • Combközelítő gép
  Matrix Fitness Combközelítő gép leírása: A Matrix Fitness Combközelítő gép - Hip Adductor. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a biomechan..
 • Combtávolító gép
  Matrix Fitness Combtávolító gép leírása: A Matrix Fitness Combtávolító gép - Hip Abdductor. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a biomecha..
 • Fekvő lábhajlító gép
  Matrix Fitness Fekvő lábhajlító gép leírása: A Matrix Fitness Fekvő lábhajlító gép - Prone Leg Curl. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a..
 • Független evező gép
  Matrix Fitness Független evező gép leírása: A Matrix Fitness Független evező gép - Diverging Seated Row. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont vo..
 • Független fekvenyomó gép
  Matrix Fitness Független fekvenyomó gép leírása: A Matrix Fitness Független fekvenyomó gép - Supine bench. A Matrix Aura Plate Loaded széria gépcsaládja, profi sportolók által fejlesztett kimagasló minőségű kondigépek. Páratlan teljesítmény és páratlan tartósság ami a leginkább jellemző..