Single Station

Az alábbi menüben a Matrix Fitness professzionális kondigépek Aura - G3 szériájának a Single Station - egyfunkciós gépcsaládját találhatják meg.

Az Aura széria a Matrix kimagasló minőségű, edzőtermi kondigépei, melyek igényes megjelenésével és széles választékával érdemelt ki az elismerést! A Matrix Fitness erőgépek egyik legkeresettebb kondigép szériája! Az Aura - G3 sorozat lapsúlyos és tárcsasúlyos edzőtermi gépeiből áll össze, mely több mint 60db kondigépet jelent! A kondigép kínálatban találkozhatunk egy funkciós és többfunkciós gépekkel egyaránt! Jelenleg az egyfunkciós úgynevezett Single Station gépeit tekinthetjük meg!

Ergonomikus, egyszeren használható, intuitív edzőtermi berendezések!

Fitness terem tulajdonosoknak kifejezetten ajánlott, mivel esztétikus megjelenésével és egyszerű, biztonságos használatával nem csak a mostani "tagokat" tarthatja meg, hanem új "tagokat" is vonzhat edzőtermébe!

Rendezés:
Listázás:
 • Független evező gép
  Matrix Fitness Független evező gép leírása: A Matrix Fitness Független evező gép - Diverging Seated Row. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont vo..
 • Független lehúzó gép
  Matrix Fitness Független lehúzó gép leírása: A Matrix Fitness Független lehúzó gép - Diverging Lat Pulldown. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempon..
 • Független melltől nyomó gép
  Matrix Fitness Független melltől nyomó gép leírása: A Matrix Fitness Független melltől nyomó gép - Converging Chest Press. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon ..
 • Független vállból nyomó gép
  Matrix Fitness Független vállból nyomó gép leírása: A Matrix Fitness Független vállból nyomó gép - Converging Shoulder Press. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagy..
 • Hasprés gép
  Matrix Fitness Hasprés gép leírása: A Matrix Fitness Hasprés gép - Abdominal. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a biomechanikailag megfe..
 • Húzódzkodó - tolódzkodó gép
  Matrix Fitness Húzódzkodó - tolódzkodó gép leírása: A Matrix Fitness Húzódzkodó - tolódzkodó gép - Dip / Chin Assist. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fonto..
 • Lábfeszítő gép
  Matrix Fitness Lábfeszítő gép leírása: A Matrix Fitness Lábfeszítő gép - Leg Extension. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a biomechanika..
 • Lábhajlító gép
  Matrix Fitness Lábhajlító gép leírása: A Matrix Fitness Lábhajlító gép - Seated Leg Curl. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a biomechani..
 • Láboldalazó gép
  Matrix Fitness Láboldalazó gép leírása: A Matrix Fitness Láboldalazó gép - Rotary Hip. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a biomechanikai..
 • Mélyhátizom edző gép
  Matrix Fitness Mélyhátizom edző gép leírása: A Matrix Fitness Mélyhátizom edző gép - Back Extension. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a..
 • Profi lábtoló gép
  Matrix Fitness Profi lábtoló gép leírása: A Matrix Fitness Profi lábtoló gép - Leg Press. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos szempont volt a biomechani..
 • Törzsfordító profi kondigép
  Matrix Fitness Törzsfordító profi kondigép leírása: A Matrix Fitness Törzsfordító profi kondigép - Rotary Torso. A Matrix Aura széria egy finom vonalakkal és egyszerű kezelhetőséggel ellátott professzionális gépcsalád! Szakemberek fejlesztették ki az Aura szériát is, melynél nagyon fontos sze..