Magnum Széria

Az alábbi menüben a Matrix Fitness professzionális kondigépek Magnum  szériájának a termékeit találhatják meg.

A Magnum széria a Matrix csúcskategóriás Plate Loaded és Free Weight gépcsaládja, mely kimagasló minőségű, edzőtermi kondigépei, melyek igényes megjelenésével és széles választékával érdemelt ki az elismerést! A Matrix Fitness erőgépek egyik legkeresettebb kondigép szériája! A Magnum sorozat szabadsúlyos edzőtermi gépeiből, Plate Loaded és egyéb gépekből, állványokból áll össze, mely több mint 70db kondigépet és kiegészítőt jelent! A kondigép kínálatban találkozhatunk egy funkciós és többfunkciós gépekkel egyaránt!

Ergonomikus, egyszeren használható, intuitív edzőtermi berendezések!

Fitness terem tulajdonosoknak kifejezetten ajánlott, mivel esztétikus megjelenésével és egyszerű, biztonságos használatával nem csak a mostani "tagokat" tarthatja meg, hanem új "tagokat" is vonzhat edzőtermébe!

Rendezés:
Listázás:
  • Olimpiai Negatív fekvenyomó pad
    Matrix Fitness Olimpiai Negatív fekvenyomó pad leírása: A Matrix Fitness Olimpiai Negatív fekvenyomó pad - Breaker Decline bench. A Matrix Magnum széria gépcsaládja, profi sportolók által fejlesztett kimagasló minőségű kondigépek. Páratlan teljesítmény és páratlan tartósság ami a leginkább je..