Versa széria - VS

Az alábbi menüben a Matrix Fitness professzionális kondigépek Versa szériájának a termékeit találhatják meg.

A Versa széria a Matrix "egyedileg" felszerelhető, kimagasló minőségű, edzőtermi kondigépei, melyek igényes megjelenésével és széles választékával érdemelt ki az elismerést! A Matrix Fitness erőgépek egyik legkeresettebb kondigép szériája! A Versa sorozat lapsúlyos edzőtermi gépeiből áll össze, mely több mint 30db kondigépet jelent! A kondigép kínálatban találkozhatunk egy funkciós és többfunkciós gépekkel egyaránt!

Ergonomikus, egyszeren használható, intuitív edzőtermi berendezések!

Fitness terem tulajdonosoknak kifejezetten ajánlott, mivel esztétikus megjelenésével és egyszerű, biztonságos használatával nem csak a mostani "tagokat" tarthatja meg, hanem új "tagokat" is vonzhat edzőtermébe!

Rendezés:
Listázás:
 • Bicepsz gép
  Matrix Fitness Evező - hátsó delta gép leírása: A Matrix Fitness Bicepsz gép - Arm Curl. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak egy olyan ren..
 • Combközelítő és távolító gép
  Matrix Fitness Combközelítő és távolító gép leírása: A Matrix Fitness Combközelítő és távolító gép - Hip Abductor - Adductor. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gé..
 • Evező - hátsó delta gép
  Matrix Fitness Evező - hátsó delta gép leírása: A Matrix Fitness Evező - hátsó delta gép - Seated Row. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak..
 • Farizom gép
  Matrix Fitness Farizom gép leírása: A Matrix Fitness Farizom gép - Glute. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak egy olyan rendszert, amely i..
 • Hasprés gép
  Matrix Fitness Hasprés gép leírása: A Matrix Fitness Hasprés gép - Abdominal Crunch. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak egy olyan rendsze..
 • Hátgép
  Matrix Fitness Hátgép leírása: A Matrix Fitness Hátgép - Back Extension. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak egy olyan rendszert, amely il..
 • Lábnyújtó gép
  Matrix Fitness Lábnyújtó gép leírása: A Matrix Fitness Lábnyújtó gép - Leg Extension. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak egy olyan rendsz..
 • Lábtoló és vádli gép
  Matrix Fitness Hasprés gép leírása: A Matrix Fitness Lábtoló és vádli gép - Leg Press / Calf Press. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak eg..
 • Lehúzó hátgép
  Matrix Fitness Lehúzó hátgép leírása: A Matrix Fitness Lehúzó hátgép - Diverging Lat Pulldown. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak egy oly..
 • Melltől nyomó gép
  Matrix Fitness Melltől nyomó gép leírása: A Matrix Fitness Melltől nyomó gép - Chest press. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak egy olyan ..
 • Tárogató gép
  Matrix Fitness Tárogató gép leírása: A Matrix Fitness Tárogató gép - Pec fly / Rear delt. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak egy olyan re..
 • Tricepsz gép
  Matrix Fitness Tricepsz gép leírása: A Matrix Fitness Tricepsz gép - Triceps Press. A Versa és Versa+ széria gépcsaládja az az edzőtermi vonal amit Ön keres! Kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró és nagyon könnyen használható gépcsalád. Sokoldalú gépek, melyek összehoznak egy olyan rendszer..