Kettler

 

Rendezés:
Listázás:
 • Axos AB Trainer hasizom pad
  Kettler Axos AB Trainer hasizom pad leírás A Kettler Axos AB Trainer hasizom pad egy hatékony hasizom erősítő pad. Állítható dőlésszöggel rendelkezik, mely akár az intenzívebb hasizom edzésekhez is megfelelő. Higiénikus párnázattal rendelkezik, melyet könnyen tisztíthatunk. Lábtartó párn..
  Nettó ár: 36.142Ft 45.900Ft
 • Axos Back trainer hiperextenziós pad
  Kettler Axos Back trainer hiperextenziós pad leírása A Kettler Axos Back trainer hiperextenziós pad egy korábbi sikersorozat legfrissebb tagja. Kitűnő edzési alkalmatosság a mélyhátizom és hasizom edzésére! Összecsukható, kis helyet foglaló könnyű erősítő gép. Állítható támasz maga..
  Nettó ár: 36.142Ft 45.900Ft
 • Axos Universal univerzális és hasizompad
  Kettler Axos Universal univerzális és hasizompad leírása A Kettler Axos Universal univerzális és hasizompad egy stabil edzőpad a felső izomzat és a törzs edzéséhez. Több funkcióban használható, akár több szögben is állíthatjuk a pad háttámláját, akár, haspadként is használhatjuk. Az edzőpad ö..
  Nettó ár: 55.039Ft 69.900Ft
 • Axos Combi Trainer has és hiperextenziós pad
  Kettler Axos Combi Trainer has és hiperextenziós pad leírása A Kettler Axos Combi Trainer has és hiperextenziós pad egy korábbi sikersorozat legfrissebb tagja. Kitűnő edzési alkalmatosság a mélyhátizom és hasizom edzésére! Összecsukható, kis helyet foglaló könnyű erősítő gép. ..
  Nettó ár: 58.189Ft 73.900Ft
 • Athos hátpad
  Kettler Athos hátpad leírása A Kettler Athos hátpad egy kitűnő edzési alkalmatosság a mélyhátizom és hasizom edzésére! Összecsukható, kis helyet foglaló könnyű erősítő gép. Állítható támasz és medence támasz magassággal rendelkezik. Az alábbiakban részletesebben olvashatn..
  Nettó ár: 90.472Ft 114.900Ft