DC Athletics

A DC Athletics-t az Egyesült Államokban tervezték, és minden területen magas minőséget garantál. A  kialakítások ergonómiailag csúcsminőségűek, és mindenekelőtt teljesen naprakészek a legújabb trendekkel. Tudta, hogy a DC Athletics futópadok többsége Zwift-kompatibilis? És hogy Greg Van Avermaet, Sven Nys és Evy Gruyaert a Start 2 Run futópadjaival mind a DC Athleticst választották?

Még több referenciára van szüksége? A kétszeres világbajnok Julian Alaphilippe tovább edz; DC Athletics. Ruud Vormer a Club Brugge-től? Igen, Mats Rits és Simon Mignolet? Is. Edward Theuns, Lotte Kopecky, Stefan és Liam Everts…

Mindannyian DC Athletics felszerelésen edzenek. Nincs még egy olyan gyártó, amelyik annyi referenciát tudna bemutatni az élsportolóktól, mint amennyit a DC Athletics. 

Rendezés:
Listázás:
  • M600 lapsúlyos fitnesz center
    DC Athletics M600 lapsúlyos fitnesz center leírás A DC Athletics M600 lapsúlyos fitnesz center karcsú és kompakt kialakítása teszi teljessé az M600-as fitnesz centert. Minden csuklópont golyóscsapágyas, az acélkeret pedig 3 rétegű festékkel van ellátva, igen tartós megoldás a mindennapi edzésekhe..
    Nettó ár: 368.425Ft 467.900Ft
  • M800 két oldalas lapsúlyos fitnesz center
    DC Athletics M800 két oldalas lapsúlyos fitnesz center leírás A DC Athletics M800 két oldalas lapsúlyos fitnesz center karcsú és kompakt kialakítása teszi teljessé az M800-as fitnesz centert. Minden csuklópont golyóscsapágyas, az acélkeret pedig 3 rétegű festékkel van ellátva, igen tartós megoldá..
    Nettó ár: 418.819Ft 531.900Ft