Kettler

 

Rendezés:
Listázás:
 • Axos Back trainer hiperextenziós pad
  Kettler Axos Back trainer hiperextenziós pad leírása A Kettler Axos Back trainer hiperextenziós pad egy korábbi sikersorozat legfrissebb tagja. Kitűnő edzési alkalmatosság a mélyhátizom és hasizom edzésére! Összecsukható, kis helyet foglaló könnyű erősítő gép. Állítható támasz maga..
  Nettó ár: 36.142Ft 45.900Ft
 • Axos Universal univerzális és hasizompad
  Kettler Axos Universal univerzális és hasizompad leírása A Kettler Axos Universal univerzális és hasizompad egy stabil edzőpad a felső izomzat és a törzs edzéséhez. Több funkcióban használható, akár több szögben is állíthatjuk a pad háttámláját, akár, haspadként is használhatjuk. Az edzőpad ö..
  Nettó ár: 55.039Ft 69.900Ft
 • Axos Combi Trainer has és hiperextenziós pad
  Kettler Axos Combi Trainer has és hiperextenziós pad leírása A Kettler Axos Combi Trainer has és hiperextenziós pad egy korábbi sikersorozat legfrissebb tagja. Kitűnő edzési alkalmatosság a mélyhátizom és hasizom edzésére! Összecsukható, kis helyet foglaló könnyű erősítő gép. ..
  Nettó ár: 58.189Ft 73.900Ft
 • Vector edzőkeret
  Kettler Vector edzőkeret leírása: A Kettler Vector edzőkeret egy állítható szélességű, masszív edzőkeret, mely külön állvány, ami önmagában súlyzós edzésekhez alkalmas. Akár válltól nyomás, guggolás vagy álló bicepsz edzésre és még sok-sok mindenre alkalmas állvány. Ajánljuk a Kettler ve..
  Nettó ár: 62.913Ft 79.900Ft
 • Apollo gravitációs állvány
  Kettler Apollo gravitációs állvány leírása: A Kettler Apollo gravitációs állvány tehermentesíti a porckorongokat és oldja az izmok merevségét. Kellemes kikapcsolódás lazítani vágyóknak. Ajánlatos még azoknak akik hát, derék csípő fájdalmakra panaszkodnak. Kettler Apollo gravitációs á..
  Nettó ár: 86.535Ft 109.900Ft
 • Athos hátpad
  Kettler Athos hátpad leírása A Kettler Athos hátpad egy kitűnő edzési alkalmatosság a mélyhátizom és hasizom edzésére! Összecsukható, kis helyet foglaló könnyű erősítő gép. Állítható támasz és medence támasz magassággal rendelkezik. Az alábbiakban részletesebben olvashatn..
  Nettó ár: 90.472Ft 114.900Ft
 • Herk húzódzkodó-tolódzkodó állvány
  Kettler Herk húzódzkodó-tolódzkodó állvány leírása: A Kettler Herk húzódzkodó-tolódzkodó állvány egy komplex torony, mely használatával nem csak a hasi és hátizmainkat edzhetjük, hanem plusz gyakolratokat is végezhetünk. Az állvány háttámlája lehajtható, így fekvenyomó padként is funkcionál. ..
  Nettó ár: 133.780Ft 169.900Ft