MX Select

Ebben a kategóriában a variálható kézi súlyzók egyik legnépszerűbb termékeit találhatják meg. Ezekkel a szettekkel komoly súlyzókészletet vásárolhatnak otthonukba, edzőtermükbe. Egyszerűen használható súlyzószettek egykezes súlyzó, kétkezes súlyzó és francia rúd kivitelben. Miért vásárolna meg több fix súlyzót, mikor egy szettel, minden elérhető, kis helyen elfér, dekoratív és rendkívül széles körben használható praktikus súlyzó szettek

Nézze meg videónkat az MX Select MX55 variálható kézi súlyzóról!

 

Vital Force Home Series - Minőség mindenek felett!

Nézze meg termék videóinkat YouTube csatornánkon! 

A videók megtekintéséhez, csak kattintson a YouTube ikonra! Amennyiben érdekesnek és hasznosnak találja, iratkozzon fel csatornánkra! Folyamatosan frissítjük és új, hasznos videókkal jelentkezünk!

Rendezés:
Listázás:
 • Smartlock kézi súlyzószett állvánnyal 40kg
  Finnlo Maximum Smartlock kézi súlyzószett leírása A Finnlo Maximum Smartlock kézi súlyzószett egy speciális súlyzó szett a legújabb technológiával, mely segítségével egy csukló mozdulattal a kívánt súlyt használhatjuk az edzéseink során. A Finnlo Maximum Smartlock kézi súlyzószett 2x20kg-os ..
  Nettó ár: 157.402Ft 199.900Ft
 • MX-55 állítható kézi súlyzószett állvánnyal 4,5-24,9kg-ig
  MX Select MX-55 állítható kézi súlyzószett állvánnyal leírása Az MX Select MX-55 állítható kézi súlyzószett egy profi súlyzó, mely egy ilyen tartományú fix súlyzószett árának töredékéért kapható. Ráadásul ezt a szettet állvánnyal együtt szállítjuk. A súlyzószettet 4,5-24,9kg-ig állíthat..
  Nettó ár: 216.457Ft 274.900Ft
 • MX-80 állítható kézi súlyzószett állvánnyal 9,8-36,4kg-ig
  MX Select MX-80 állítható kézi súlyzószett állvánnyal leírása Az MX Select MX-80 állítható kézi súlyzószett egy profi súlyzó, mely egy ilyen tartományú fix súlyzószett árának töredékéért kapható. Ráadásul ezt a szettet állvánnyal együtt szállítjuk. A súlyzószettet 9,8-36,4kg-ig állíthat..
  Nettó ár: 275.512Ft 349.900Ft