Fogantyú, kengyel, lehúzó

Rendezés:
Listázás:
 • Rugós szorító H Iron rúdra
  Trendy Rugós szorító H Iron rúdra leírása A Trendy Rugós szorító H Iron rúdra egy speciális szorító gyűrű, melyet egyenesen Németországból szállítunk! Használatával gyorsan és biztonságosan rögzíthetjük súlytárcsáinkat a rúdra. Az alábbiakban bővebben olvashatnak a termék technikai paramétere..
  Nettó ár: 543Ft 690Ft
 • Iron gym AB Straps kar heveder
  Iron gym AB Straps kar heveder Az eredeti Iron Gym AB StrapsTM húzódzkodó rúdhoz kar heveder! Iron gym AB Straps kar heveder - ez a kar heveder kiegészítőként kapható az Iron Gym termékekhez, de természetesen más jellegű húzódzkodó rudakhoz is használható. Segítségével plusz gyakorlatokat végezhe..
  Nettó ár: 4.646Ft 5.900Ft
 • Tricepsz kötél
  Spartan Tricepsz kötél leírása A Spartan Tricepsz kötél egy minőségi masszív anyagból készült tricepsz kötél mely a tricepsz, has és bicepsz gyakorlatokhoz alkalmas. A kötélzet végein található két "golyó" mely meggátolja, hogy edzés közben lecsússzon a kezünk a kötélről. Acél "fejjel" rögzít..
  Nettó ár: 4.646Ft 5.900Ft
 • Egykezes kengyel
  Arsenal Egykezes kengyel Arsenal Egykezes kengyel profi fogantyú, mely krómozott, erős anyagból készült és több gyakorlat végzéséhez alkalmas. A függesztőjénél forgó nyelű így nagy mértékben segíti a helyes testtartást edzéseink során. Több helyen rovátkolt az optimális és csúszásmentes fogás..
  Nettó ár: 5.433Ft 6.900Ft
 • Iron Grip emelőpánt kampóval
  Iron Gym Iron Grip emelőpánt kampóval leírása Az Iron Gym Iron Grip emelőpánt kampóval egy speciális kiegészítő pánt / heveder, mely segítségével maximalizálja az ismétlések számát, nagyobb súlyt emelhetünk. Erős acél kampóval rendelkezik, mely a felhúzásoknál nagy segítséget nyújt! Úgy..
  Nettó ár: 5.504Ft 6.990Ft
 • Forgó egyenes tricepszrúd
  HMS Forgó egyenes tricepszrúd leírása A HMS Forgó egyenes tricepszrúd egy rövid lehúzórúd magas vagy alacsony csigás gépekhez. Használható a felsőtest különböző izomszakaszainak gyakorlatainak széles skálájához, kezdve az olyan izomcsoportoktól, mint a bicepsz és a tricepsz, a mell és hát, deltoi..
  Nettó ár: 5.906Ft 7.500Ft
 • Dupla kengyel
  Spartan Dupla kengyel leírása A Spartan Dupla kengyel egy profi fogantyú, mely krómozott erős anyagból készült gumírozott markolati fogó résszel. Számos gyakorlathoz használhatjuk, praktikus alap kiegészítő minden edzőterembe. A függesztője fix fejes, így nagy mértékben segíti a helyes testtartás..
  Nettó ár: 7.795Ft 9.900Ft
 • Szűk mellhez húzó fogantyú
  HMS Szűk mellhez húzó fogantyú leírása A HMS Szűk mellhez húzó fogantyú magas vagy alacsony csigás gépekhez készült. Főleg hát, illetve megfelelő beállítás esetén hasizmokra használható. A belső markolatok lehetővé teszik a bicepsz és a tricepsz gyakorlatokat. A markolat alakja szélesebb mozgá..
  Nettó ár: 10.945Ft 13.900Ft
 • Hajlított tricepsz rúd
  Arsenal Hajlított tricepsz rúd Arsenal Hajlított tricepsz rúd profi tricepsz rúd, mely krómozott, erős anyagból készült és több gyakorlat végzéséhez alkalmas. A függesztőjénél forgó fejes így nagy mértékben segíti a helyes testtartást edzéseink során. Több helyen rovátkolt az optimális és csú..
  Nettó ár: 11.732Ft 14.900Ft
 • Széles lehúzórúd 70cm
  Spartan Széles lehúzórúd 70cm A Spartan Széles lehúzórúd 70cm egy profi hátlehúzó, mely krómozott, erős anyagból készült. Több helyen gumírozott felület az optimális és csúszásmentes fogás érdekében. Kényelmes fogású.Termi kondigépekhez és otthoni gépekhez egyaránt ajánljuk. Spa..
  Nettó ár: 11.732Ft 14.900Ft
 • Tricepsz rúd - fogantyúval
  Arsenal Tricepsz rúd - fogantyúval Arsenal Tricepsz rúd - fogantyúval - Profi tricepsz rúd, mely krómozott, erős anyagból készült és több gyakorlat végzéséhez alkalmas. A függesztőjénél forgó fejes így nagy mértékben megkönnyíthetjük edzéseinket. Több helyen rovátkolt az optimális és csúszásm..
  Nettó ár: 11.732Ft 14.900Ft
 • Tricepsz rúd 50cm
  Arsenal Tricepsz rúd 50cm Arsenal Tricepsz rúd 50cm profi tricepsz rúd, mely krómozott, erős anyagból készült és több gyakorlat végzéséhez alkalmas. A függesztőjénél forgó fejes így nagy mértékben megkönnyíthetjük edzéseinket. Több helyen rovátkolt az optimális és csúszásmentes fogás érdekébe..
  Nettó ár: 11.732Ft 14.900Ft