Fogantyú, kengyel, lehúzó

Rendezés:
Listázás:
 • Rugós szorító H Iron rúdra
  Trendy Rugós szorító H Iron rúdra leírása A Trendy Rugós szorító H Iron rúdra egy speciális szorító gyűrű, melyet egyenesen Németországból szállítunk! Használatával gyorsan és biztonságosan rögzíthetjük súlytárcsáinkat a rúdra. Az alábbiakban bővebben olvashatnak a termék technikai paramétere..
  Nettó ár: 543Ft 690Ft
 • Egykezes kengyel forgó nyéllel
  HMS Egykezes kengyel forgó nyéllel leírása A HMS Egykezes kengyel forgó nyéllel rendelkezik, mely alsó vagy felső csigás gépekhez használható. A felsőtest különböző izomszakaszainak gyakorlatainak széles skálájához is használhatja, kezdve a kis izomcsoportoktól, mint a bicepsz és a tricepsz, a de..
  Nettó ár: 3.535Ft 4.490Ft
 • Tricepsz kötél
  Spartan Tricepsz kötél leírása A Spartan Tricepsz kötél egy minőségi masszív anyagból készült tricepsz kötél mely a tricepsz, has és bicepsz gyakorlatokhoz alkalmas. A kötélzet végein található két "golyó" mely meggátolja, hogy edzés közben lecsússzon a kezünk a kötélről. Acél "fejjel" rögzít..
  Nettó ár: 4.646Ft 5.900Ft
 • Iron Grip emelőpánt kampóval
  Iron Gym Iron Grip emelőpánt kampóval leírása Az Iron Gym Iron Grip emelőpánt kampóval egy speciális kiegészítő pánt / heveder, mely segítségével maximalizálja az ismétlések számát, nagyobb súlyt emelhetünk. Erős acél kampóval rendelkezik, mely a felhúzásoknál nagy segítséget nyújt! Úgy..
  Nettó ár: 4.717Ft 5.990Ft 6.990Ft
 • Bokapánt
  Azafit Bokapánt leírása Az Azafit Bokapánt egy hasznos kiegészítő akár otthoni, akár edzőtermi használathoz is szeretnénk használni. Könnyen felvehető, tépőzáras kivitelben készült bokapánt. Azafit Bokapánt ..
  Nettó ár: 5.118Ft 6.500Ft
 • Forgó egyenes tricepszrúd
  HMS Forgó egyenes tricepszrúd leírása A HMS Forgó egyenes tricepszrúd egy rövid lehúzórúd magas vagy alacsony csigás gépekhez. Használható a felsőtest különböző izomszakaszainak gyakorlatainak széles skálájához, kezdve az olyan izomcsoportoktól, mint a bicepsz és a tricepsz, a mell és hát, deltoi..
  Nettó ár: 5.906Ft 7.500Ft
 • Nyakpárna
  Azafit Nyakpárna leírása Az Azafit Nyakpárna egy különleges kiegészítő, mely egyenes rúdra, felhelyezve egyes gyakorlatoknál védi az izületeket, porcokat. Jól használható példáúl smith erőkerethez, vagy bármilyen erőkerethez, ahol guggolásokat akarunk végezni, és a nyakra / vállra kell helyeznünk..
  Nettó ár: 7.008Ft 8.900Ft
 • Rúd és nyakpárna
  Azafit Rúd és nyakpárna leírása Az Azafit Rúd és nyakpárna egy különleges kiegészítő, mely egyenes rúdra, felhelyezve egyes gyakorlatoknál védi az izületeket, porcokat. Jól használható példáúl smith erőkerethez, vagy bármilyen erőkerethez, ahol guggolásokat akarunk végezni, és a nyakra / vál..
  Nettó ár: 7.008Ft 8.900Ft
 • Dupla kengyel
  Spartan Dupla kengyel leírása A Spartan Dupla kengyel egy profi fogantyú, mely krómozott erős anyagból készült gumírozott markolati fogó résszel. Számos gyakorlathoz használhatjuk, praktikus alap kiegészítő minden edzőterembe. A függesztője fix fejes, így nagy mértékben segíti a helyes testtartás..
  Nettó ár: 8.024Ft 10.190Ft
 • Szűk mellhez húzó fogantyú
  HMS Szűk mellhez húzó fogantyú leírása A HMS Szűk mellhez húzó fogantyú magas vagy alacsony csigás gépekhez készült. Főleg hát, illetve megfelelő beállítás esetén hasizmokra használható. A belső markolatok lehetővé teszik a bicepsz és a tricepsz gyakorlatokat. A markolat alakja szélesebb mozgá..
  Nettó ár: 10.945Ft 13.900Ft
 • Széles lehúzórúd 70cm
  Spartan Széles lehúzórúd 70cm A Spartan Széles lehúzórúd 70cm egy profi hátlehúzó, mely krómozott, erős anyagból készült. Több helyen gumírozott felület az optimális és csúszásmentes fogás érdekében. Kényelmes fogású.Termi kondigépekhez és otthoni gépekhez egyaránt ajánljuk. Spa..
  Nettó ár: 13.307Ft 16.900Ft
 • Széles lehúzórúd 118 cm
  HMS Széles lehúzórúd 118 cm leírása A HMS Széles lehúzórúd egy magas vagy alacsony csigás gépen végzett edzéshez készült lehúzórúd. Használható a felsőtest különböző izomszakaszainak gyakorlatainak széles skálájához, kezdve az olyan izomcsoportoktól, mint a bicepsz és a tricepsz, a mell és hát, d..
  Nettó ár: 14.094Ft 17.900Ft