FFiTtech - AzaFit

Ebben a menüpontban a méltán népszerű FFiTTech / AzaFit márkát tekinthetjük meg. A FFiTTech súlyzókat minden stúdióba, otthonba, szállodákba,  panziókba ajánlunk! A FFiTTech termékkínálatunkban találhatnak lapsúlyos, szabadsúlyos, plate loaded gépeket, egyedi igények szerint felszerelhető lapsúlyos edzőtermi berendezéseket, padokat, állványokat, tároló egységeket és sok egyéb terméket! A FFiTTech márkanév azért jött létre, hogy igényes és megbízható edzőtermi felszerelésekkel kielégíthessük professzionális ügyfeleinket! A  FFiTTech edzőtermi berendezéseket páratlan ár/érték arány, egyedi dizájn és folyamatos innováció jellemzi.

PRÉMIUM MINŐSÉG, KEDVEZŐ ÁRON!!!

Rendezés:
Listázás:
 • Kézi súlyzó vynil bevonattal 2x1kg
  AzaFit Kézi súlyzó vynil bevonattal leírása Az AzaFit Kézi súlyzó vynil bevonattal, egy nedvesség álló, könnyen tisztítható súlyzó. Higiénikus, könnyen és precízen fertőtleníthető, így edzőtermekbe, csoportos órákhoz és professziponális felhasználásra is ajánljuk! A csomag 1 pár súlyzót..
  Nettó ár: 1.803Ft 2.290Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 14kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 14kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, ne..
  Nettó ár: 18.031Ft 22.900Ft
 • Olimpiai súlytárcsa 25kg - 50mm
  Azafit Olimpiai súlytárcsa 25kg leírása Az Azafit Olimpiai súlytárcsa egy magas minőségű tárcsa funkcionális és testépítő edzésekhez. Persze a tárcsa szabadon használható más gyakorlatokhoz is. Prémium minőségű anyagból készült felület, mely csúszásmentes, így jól használható önmag..
  Nettó ár: 24.331Ft 30.900Ft 34.000Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 17,5 kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 17,5kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, ..
  Nettó ár: 25.837Ft 32.813Ft
 • Állítható súlyzó tartó állvány
  Azafit Állítható súlyzó tartó állvány leírása Az Azafit Állítható súlyzó tartó állvány két súlyzóhoz, azaz 1 párhoz használható. Mindegyik súlyzó állítható pántokkal rögzíthető az állványhoz. Az állvány szállító görgőkkel rendelkezik, melyek nagy segítséget nyújtanak a mozgatáskor. Praktikus könn..
  Nettó ár: 43.228Ft 54.900Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 32,5kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 32,5kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, ..
  Nettó ár: 47.983Ft 60.938Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 37,5kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 37,5kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, ..
  Nettó ár: 52.677Ft 66.900Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 40kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 40kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, ne..
  Nettó ár: 70.787Ft 89.900Ft
 • Állítható súlyzó 25kg-ig
  Azafit Állítható súlyzó 25kg-ig leírása Az Azafit Állítható súlyzó 25kg-os maximális beállíthatósággal rendelkezik. Ebben a 2,5lg-tól 25kg-ig tartományban lehet egyszerűen beállítani a használni kívánt súlyt. Az AZAFIT® állítható súlyzók tökéletesek a gyakorlatiasabb, gondtalanabb edzéshez. Ez az..
  Nettó ár: 78.661Ft 99.900Ft