FFiTtech - AzaFit

Ebben a menüpontban a méltán népszerű FFiTTech / AzaFit márkát tekinthetjük meg. A FFiTTech súlyzókat minden stúdióba, otthonba, szállodákba,  panziókba ajánlunk! A FFiTTech termékkínálatunkban találhatnak lapsúlyos, szabadsúlyos, plate loaded gépeket, egyedi igények szerint felszerelhető lapsúlyos edzőtermi berendezéseket, padokat, állványokat, tároló egységeket és sok egyéb terméket! A FFiTTech márkanév azért jött létre, hogy igényes és megbízható edzőtermi felszerelésekkel kielégíthessük professzionális ügyfeleinket! A  FFiTTech edzőtermi berendezéseket páratlan ár/érték arány, egyedi dizájn és folyamatos innováció jellemzi.

PRÉMIUM MINŐSÉG, KEDVEZŐ ÁRON!!!

Rendezés:
Listázás:
 • Kézi súlyzó vynil bevonattal 2x1kg
  AzaFit Kézi súlyzó vynil bevonattal leírása Az AzaFit Kézi súlyzó vynil bevonattal, egy nedvesség álló, könnyen tisztítható súlyzó. Higiénikus, könnyen és precízen fertőtleníthető, így edzőtermekbe, csoportos órákhoz és professziponális felhasználásra is ajánljuk! A csomag 1 pár súlyzót..
  Nettó ár: 1.803Ft 2.290Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 3kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 3kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, nem..
  Nettó ár: 4.429Ft 5.625Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 4kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 4kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, nem csör..
  Nettó ár: 5.906Ft 7.500Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 6 kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 6kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, nem..
  Nettó ár: 8.858Ft 11.250Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 8 kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 8kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, nem..
  Nettó ár: 11.811Ft 15.000Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 12,5kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 12,5kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, ..
  Nettó ár: 18.455Ft 23.438Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 15 kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 15kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, ne..
  Nettó ár: 22.146Ft 28.125Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 17,5 kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 17,5kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, ..
  Nettó ár: 25.837Ft 32.813Ft
 • Olimpiai súlytárcsa 25kg - 50mm
  Azafit Olimpiai súlytárcsa 25kg leírása Az Azafit Olimpiai súlytárcsa egy magas minőségű tárcsa funkcionális és testépítő edzésekhez. Persze a tárcsa szabadon használható más gyakorlatokhoz is. Prémium minőségű anyagból készült felület, mely csúszásmentes, így jól használható önmag..
  Nettó ár: 26.772Ft 34.000Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 32,5kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 32,5kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, ..
  Nettó ár: 47.983Ft 60.938Ft
 • Hexa gumírozott súlyzó 35kg
  Azafit Hexa gumírozott súlyzó 35kg leírása Az Azafit Hexa gumírozott súlyzó egy kitűnő minőségű súlyzó mely a szokásos hexagon formában készült. Tökéletesen illeszkedik a markunkba, és rovátkolt foganytúja megakadályozza a csúszást.  Használat során, ha a súlyzók össze ütköznek, ne..
  Nettó ár: 51.673Ft 65.625Ft