Crossfit keretek, állványok

Ebben a kategóriában a magas minőségű crossfit kereteinket tekinthetik meg. Kínálatunkban különböző márkák termékeit találják, melyek szinte egytől-egyig speciális kiemelkedő garanciával kaphatóak! Crossfit kereteink általában bővíthetőek és szinte saját igényeink szerint alakíthatjuk ki azokat.

Amennyiben nem találja meg az Ön által elképzelt összeállítást, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk az összeállításban, vagy egyedileg az Ön elképzelései szerint alakítjuk azt ki!

Rendezés:
Listázás:
 • Crossfit box állomás
  Impulse Crossfit box állomás leírása: Az Impulse Crossfit box állomás egy újdonság a világpiacon. A boksz állvány egy összetett crossfit keret egyik oszlopos tagja / állomása, mely külön is használható, de célszerű egyben a kerettel összeépíteni! A Crossfit keretet szinte kedvünk szerint bőví..
 • Crossfit Nyújtó állvány
  Impulse Crossfit Nyújtó állvány leírása: Az Impulse Crossfit Nyújtó állvány egy újdonság a világpiacon. A nyújtó állvány egy összetett crossfit keret egyik oszlopos tagja / állomása, mely külön is használható, de célszerű egyben a kerettel összeépíteni! A Crossfit keretet szinte kedvünk szeri..
 • Crossfit Power rack
  Impulse Crossfit Power Rack leírása: Az Impulse Crossfit Power Rack állvány egy masszív, erős szerkezet. A Power Rack állvány egy összetett crossfit keret egyik oszlopos tagja / állomása, mely külön is használható, de célszerű egyben a kerettel összeépíteni! A Crossfit keretet szinte kedvünk ..
 • Crossfit Rebounder állvány
  Impulse Crossfit Rebounder állvány leírása: Az Impulse Crossfit Rebounder állvány egy újdonság a világpiacon. A Rebounder állvány egy összetett crossfit keret egyik oszlopos tagja / állomása, mely külön is használható, de célszerű egyben a kerettel összeépíteni! A Crossfit keretet szinte kedv..
 • Fél erőkeret SL7014
  Impulse Fitness Fél erőkeret SL7014 - Half Power Rack Impulse Fitness Fél erőkeret - Az Impulse új SL széria minőségi termi Fél erőkeret. Stúdiókba fejlesztett modell, nagy teherbírással, igényes kialakítással! Kényelmes párnázatának köszönhetően maximálisan felhasználó barát Fél erőkeret..
 • Full erőkeret SL7015
  Impulse Fitness Full erőkeret SL7014 - Full Power Rack Impulse Fitness Full erőkeret az Impulse új SL szériás minőségi termi Full erőkerete. Stúdiókba fejlesztett modell, nagy teherbírással, igényes kialakítással! Kényelmes párnázatának köszönhetően maximálisan felhasználó barát Full erőkeret..
 • I alakú crossfit keret
  Impulse I alakú crossfit keret leírása: Az Impulse I alakú crossfit keret egy komplex funkcionális keret, mely egy nyújtó állványból egy box állomásból, egy Rebounder állványból egy létrából és összekötő elemekből áll. A Crossfit keretet szinte kedvünk szerint bővíthetjük egyes állomásokkal, ..
 • L alakú crossfit keret
  Impulse L alakú crossfit keret leírása: Az Impulse L alakú crossfit keret egy komplex funkcionális keret, mely egy nyújtó állványból egy box állomásból, egy Rebounder állványból egy létrából és összekötő elemekből áll. A Crossfit keretet szinte kedvünk szerint bővíthetjük egyes állomásokkal, ..
 • Max Rack erőkeret
  Impulse Fitness Max Rack erőkeret leírása: Az Impulse Fitness Max Rack erőkeret egy magas minőségi konditermi erőkeret, mely rendelkezik egy smith erőkeret résszel és húzódzkodóval. Mivel az állványon dupla súlytartó sín található, így az erőkeret csuszka része, könnyedén átvihető akár a háts..
 • S alakú crossfit keret
  Impulse S alakú crossfit keret leírása: Az Impulse S alakú crossfit keret egy komplex funkcionális keret, mely egy nyújtó állványból és egy Rebounder állványból áll. A Crossfit keretet szinte kedvünk szerint bővíthetjük egyes állomásokkal, kiegészítőkkel, így hatékony edzéseket végezhetünk! A..
 • T alakú crossfit keret
  Impulse T alakú crossfit keret leírása: Az Impulse T alakú crossfit keret egy komplex funkcionális keret, mely egy nyújtó állványból egy power rack-ből, egy Rebounder állványból egy létrából és összekötő elemekből áll. A Crossfit keretet szinte kedvünk szerint bővíthetjük egyes állomásokkal, ..
 • X alakú crossfit keret
  Impulse X alakú crossfit keret leírása: Az Impulse X alakú crossfit keret egy komplex funkcionális keret, mely egy nyújtó állványból egy box állomásból, egy Rebounder állványból egy létrából és összekötő elemekből áll. A Crossfit keretet szinte kedvünk szerint bővíthetjük egyes állomásokkal, ..