IT9 széria

Az IT9 -es széria az Impulse "zászlóshajója" melyet kimagasló minőségével, edzőtermi használhatóságával, igényes megjelenésével és széles választékával érdemelt ki! Az Impulse erőgépek legkeresetebb kondigép szériája! Az IT sorozat az IT9-es lapsúlyos edzőtermi gépekből és az IT7-es sorozat szabadsúlyos padjaiból, gépeiből áll össze, mely közel 60db kondigépet jelent! A kondigép kínálatban találkozhatunk egy funkciós és többfunkciós gépekkel egyaránt! A komplett termi mennyiség megvásárlásánál lehetősége van kárpitszínekből is választania! Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Ergonomikus, egyszeren használható, intuitív edzőtermi berendezések!

Fitness terem tulajdonosoknak kifejezetten ajánlott, mivel esztétikus megjelenésével és egyszerű, biztonságos használatával nem csak a mostani "tagokat" tarthatja meg, hanem új "tagokat" is vonzhat edzőtermébe!

Impulse IT9 széria edzőtermi profi kondigépek

Rendezés:
Listázás:
  • Multi pozíciós állítható támasz
    Impulse Multi pozíciós állítható támasz leírása: Az Impulse Multi pozíciós állítható támasz egy kiegészítő az Impulse Dupla csigás állítható toronyhoz. E kiegészítő segítségével egy több funkciós dupla csigás kondigépeket tudunk létrehozni. Az Impulse-tól már megszokott magas minőségű anyagok..