Ironmaster

Ebben a kategóriában az Amerikai Ironmaster márka termékeit találhatják meg. Ezekkel az eszközökkel, szettekkel, súlyzókészletekkel egy olyan komoly edző szettet vásárolhatnak otthonukba, edzőtermükbe, mely szinte minden izomcsoport edzésére alkalmas lehet. Egyedülálló edzőpadja teljes mértékben variálható és bővíthető. A húzódzkodástól a tolódzkodásig, a döntött fekvenyomástól a negatív fekvenyomásig, a hátgéptől a hasazásig szinte mindent el tud végezni, használhatja egyszerű állítható padként is és a későbbiekben is tudja bővíteni! Próbálja ki bemutatótermünkben és győződjön meg nagyszerűségéről!

Nézze meg videónkat az Ironmaster Super bench-ről!

 


Vital Force Home Series - Minőség mindenek felett!

Nézze meg termék videóinkat YouTube csatornánkon! 

A videók megtekintéséhez, csak kattintson a YouTube ikonra! Amennyiben érdekesnek és hasznosnak találja, iratkozzon fel csatornánkra! Folyamatosan frissítjük és új, hasznos videókkal jelentkezünk!

Rendezés:
Listázás:
 • Iron Gym húzódzkodó rúd
  Iron Gym húzódzkodó rúd Az eredeti Iron GymTM húzódzkodó rúd! Iron Gym húzódzkodó rúd egy multifunkciós termék, mely segítségével többféle gyakorlatot végezhetünk, mint pl: Húzódzkodás, állhoz húzás, felülés, kar és váll gyakorlatok...stb. Az Iron Gym -et könnyedén felhelyezhetjük fúrás nélkül. N..
  Nettó ár: 8.583Ft 10.900Ft
 • Iron Gym Express húzódzkodó rúd
  Iron Gym Express húzódzkodó rúd Az eredeti Iron Gym ExpressTM húzódzkodó rúd! Iron Gym Express húzódzkodó rúd -Alakítson ki az ajtójában egy edzőtermet az Iron Gym Express segítségével! Multifunkciós termék, mely segítségével többféle gyakorlatot végezhetünk, mint pl: Húzódzkodás, állhoz húzás, f..
  Nettó ár: 9.370Ft 11.900Ft
 • Iron Gym Xtreme húzódzkodó
  Iron Gym Xtreme húzódzkodó rúd Az eredeti Iron Gym XtremeTM húzódzkodó rúd! Iron Gym Xtreme húzódzkodó rúd - Multifunkciós termék, mely segítségével többféle gyakorlatot végezhetünk, ilyeneket mint pl: Húzódzkodás, állhoz húzás, felülés, kar és váll gyakorlatok...stb. Az Iron Gym Xtreme -t könnye..
  Nettó ár: 13.307Ft 16.900Ft
 • Wheel kit kiegészítő
  Ironmaster Wheel kit kiegészítő leírása Az Ironmaster Wheel kit kiegészítő egy praktikus kiegészítő, mely az Ironmaster Super Bench állítható padhoz kapható. Ezzel a kiegészítővel a padunk mozgatását tudjuk megkönnyíteni. A Super Bench állítható pad 32kg, így mozgatásához célszerű ..
  Nettó ár: 17.244Ft 21.900Ft
 • Dip Bar - leg raise kiegészítő
  Ironmaster Dip Bar - leg raise kiegészítő leírása Az Ironmaster Dip Bar - leg raise kiegészítő szintén egy kedveltebb kiegészítő, mely az Ironmaster Super Bench állítható padhoz kapható. Ezt a kiegészítőt leginkább tolódzkodáshoz és hasprés, lábemelés gyakorlatokhoz használhatjuk. Rendk..
  Nettó ár: 35.354Ft 44.900Ft
 • Crunch Situp - Decline kiegészítő
  Ironmaster Crunch Situp - Decline kiegészítő leírása Az Ironmaster Crunch Situp - Decline kiegészítő az egyik legkedveltebb kiegészítő, mely az Ironmaster Super Bench állítható padhoz kapható. Ezt a kiegészítőt leginkább a hasi edzésekhez, negatív pozícióban végzett gyakorlatokhoz tudja hasz..
  Nettó ár: 39.291Ft 49.900Ft
 • Chin Up Bar kiegészítő
  Ironmaster Chin Up Bar kiegészítő leírása Az Ironmaster Chin Up Bar kiegészítő szintén egy kedveltebb kiegészítő, mely az Ironmaster Super Bench állítható padhoz kapható. Ezt a kiegészítőt leginkább húzódzkodáshoz használhatjuk. Rendkívül nagy teherbírással rendelkezik mely 136kg-ig biz..
  Nettó ár: 51.102Ft 64.900Ft
 • Preacher bicepszpad kiegészítő
  Ironmaster Preacher bicepszpad kiegészítő leírása Az Ironmaster Preacher bicepszpad kiegészítő szintén egy kedveltebb kiegészítő, mely az Ironmaster Super Bench állítható padhoz és az IM2000 edzőtoronyhoz kapható. Ezt a kiegészítőt leginkább bicepsz és tricepsz gyakorlatokhoz használhat..
  Nettó ár: 51.102Ft 64.900Ft
 • Leg Curl - Leg Extension kiegészítő
  Ironmaster Leg Curl - Leg Extension kiegészítő leírása Az Ironmaster Leg Curl - Leg Extension kiegészítő az egyik legkedveltebb kiegészítő, mely az Ironmaster Super Bench állítható padhoz kapható. Ezt a kiegészítőt leginkább a combfeszítő és combhajlító gyakorlatokhoz tudja használni. A..
  Nettó ár: 70.787Ft 89.900Ft
 • Super Bench állítható és variálható edzőpad
  Ironmaster Super Bench állítható és variálható edzőpad leírása A Ironmaster Super Bench állítható és variálható edzőpad a világ egyik legkedveltebb, legvariálhatóbb és legnépszerűbb edzőpadja! Szerelje fel Ironmaster edzőpadját a kiegészítőkkel, és minden izomcsoportra kényelmesen és praktik..
  Nettó ár: 149.528Ft 189.900Ft
 • Egykezes súlyzótartó állvány 2-20kg-ig
  Ironlife Egykezes súlyzótartó állvány 2-20kg-ig leírása Az Ironlife Egykezes súlyzótartó állvány 2-20kg-ig alkalmas egykezes súlyzók tárolására. Kiváló minőségű, függőleges kialakítású súlyzóállvány az IRONLIFE márkakollekcióból, fekete színben. Praktikus segítőtárs egy 10 pár súlyzókészlet gyors..
  Nettó ár: 181.024Ft 229.900Ft
 • Super Bench combo állítható pad
  Ironmaster Super Bench combo állítható pad leírása A Ironmaster Super Bench állítható és variálható edzőpad a világ egyik legkedveltebb, legvariálhatóbb és legnépszerűbb edzőpadja! Szerelje fel Ironmaster edzőpadját a kiegészítőkkel, és minden izomcsoportra kényelmesen és praktikusan do..
  Nettó ár: 208.661Ft 265.000Ft