Ironmaster

Ebben a kategóriában az Amerikai Ironmaster márka termékeit találhatják meg. Ezekkel az eszközökkel, szettekkel, súlyzókészletekkel egy olyan komoly edző szettet vásárolhatnak otthonukba, edzőtermükbe, mely szinte minden izomcsoport edzésére alkalmas lehet. Egyedülálló edzőpadja teljes mértékben variálható és bővíthető. A húzódzkodástól a tolódzkodásig, a döntött fekvenyomástól a negatív fekvenyomásig, a hátgéptől a hasazásig szinte mindent el tud végezni, használhatja egyszerű állítható padként is és a későbbiekben is tudja bővíteni! Próbálja ki bemutatótermünkben és győződjön meg nagyszerűségéről!

Nézze meg videónkat az Ironmaster Super bench-ről!

 


Vital Force Home Series - Minőség mindenek felett!

Nézze meg termék videóinkat YouTube csatornánkon! 

A videók megtekintéséhez, csak kattintson a YouTube ikonra! Amennyiben érdekesnek és hasznosnak találja, iratkozzon fel csatornánkra! Folyamatosan frissítjük és új, hasznos videókkal jelentkezünk!

Rendezés:
Listázás:
  • Crunch Situp - Decline kiegészítő
    Ironmaster Crunch Situp - Decline kiegészítő leírása Az Ironmaster Crunch Situp - Decline kiegészítő az egyik legkedveltebb kiegészítő, mely az Ironmaster Super Bench állítható padhoz kapható. Ezt a kiegészítőt leginkább a hasi edzésekhez, negatív pozícióban végzett gyakorlatokhoz tudja hasz..
    Nettó ár: 35.354Ft 44.900Ft 49.900Ft