ATX

Rendezés:
Listázás:
 • Összecsukható egyenes pad
  ATX Összecsukható egyenes pad leírása Az ATX Összecsukható egyenes pad egy nagyon stabil és helytakarékos összecsukható egyenes pad. Ezért rendkívül kompakt és helytakarékos az elhelyezése, például nappali- vagy a dolgozószobákban is könnyen el lehet rejteni. Nagy teherbírású és rendkívül rugalma..
  Nettó ár: 78.661Ft 99.900Ft
 • PEC-FLY tárogató kiegészítő edzőpadhoz
  ATX PEC-FLY tárogató kiegészítő edzőpadhoz leírása Az ATX PEC-FLY tárogató kiegészítő edzőpadhoz. Ez a kiegészítő alkalmas az ATX, a Megatec és Barbarian Line márkák termékeihez. Más modellekről nincs tudomásunk. Praktikus kiegészítő, mely segítségével izolált tárogató gyakorlatokat végezhetünk e..
  Nettó ár: 90.472Ft 114.900Ft
 • Bicepsz kiegészítő pad multifunkciós edzőpadokhoz
  ATX Bicepsz kiegészítő pad multifunkciós edzőpadokhoz leírása Az ATX Bicepsz kiegészítő pad multifunkciós edzőpadokhoz használható. Alkalmas különféle ATX ® edzőpadokhoz (állítható padok és fekvenyomó padok) elülső csőadapteréhez rögzíthető kiegészítő. (Alkalmas a Barbarian-Line és MegaTec ® soro..
  Nettó ár: 102.283Ft 129.900Ft
 • MBX-610 Állítható pad
  ATX MBX-610 Állítható pad leírása Az ATX MBX-610 Állítható paddal, olyan súlyzós padot szerezhet be, mely stabilitásával és az itt használt anyagméretekkel nem vet fel semmilyen biztonsági aggályt az edzés során. Teljesen az edzésre koncentrálhat. Az ATX ® MBX-610 egy hatalmas és nagy teherbírású..
  Nettó ár: 110.157Ft 139.900Ft
 • Weight sled - súlyszán
  ATS Weight sled - súlyszán leírása Az ATS Weight sled - súlyszánunk tökéletes edzési kellék az ATS® sorozatunkhoz, és a síneknek köszönhetően padlóbarát húzó- és tológyakorlatokat tesz lehetővé. Az ATS® Premium PU tárcsák vagy a prémium súlytárcsáink a súlyzó szánhoz illeszkednek. AT..
  Nettó ár: 110.157Ft 139.900Ft
 • Hiperextenziós 45°-os háterősítő pad
  ATX Hiperextenziós 45°-os háterősítő pad leírása Az ATX Hiperextenziós 45°-os háterősítő pad a klasszikus a derék (hátfeszítők), a nagy fenékizmok (gluteus maximus) és a lábbicepsz / lábhajlítók célzott edzésére szolgál. Az osztott, extra vastag párnázás és a hullámos talplemez biztonságos és kén..
  Nettó ár: 118.031Ft 149.900Ft
 • Big Prowler sled - súlyszán
  ATX Big Prowler sled - súlyszán leírása Az ATX Big Prowler sled - súlyszán egy kompakt súlyszán toló és húzó gyakorlatokhoz egyaránt használható. Nagyon robusztus és masszív konstrukció, mely nagy teherbírással bír, ami 450kg-ban mutatkozik meg. Sokoldalú edző kiegészítő, mely tolásra, húzásra és..
  Nettó ár: 125.906Ft 159.900Ft
 • Hip Thruster csípő toló pad
  ATX Hip Thruster csípő toló pad leírása Az ATX Hip Thruster csípő toló pad egy kompakt, nagyon hatékony eszköz a fenék-, láb- és hátizmok edzésére. Választásától és intenzitásától függően a terhelést ellenállási szalagokkal vagy súlyokkal lehet végrehajtani. Az ergonomikusan kialakított kárp..
  Nettó ár: 149.528Ft 189.900Ft
 • Multibank pro állítható pad
  ATX Multibank pro állítható pad leírása Az ATX Multibank pro állítható pad egy csúcskategóriás multi bench - professzionális minőség stúdió jóváhagyással! Ahogy a tanusítványból is látszik, az állítható pad otthoni, edzőtermi használatra egyaránt alkalmas! Kedvező árú termék, magas minőséggel! Az..
  Nettó ár: 149.528Ft 189.900Ft
 • Ülő vádligép
  ATX Ülő vádligép leírása Az ATX Ülő vádligép Professzionális és nagy teherbírású vádligép az ATX® sorozatból, stúdió használatra engedélyezett! EN 957 szerint tanúsítva. Kényelmespárnázattal rendelkező lábgép, melyet otthoni és edzőtermi használatra egyaránt ajánlunk. Nagy teherbírású súlyta..
  Nettó ár: 149.528Ft 189.900Ft
 • Fém bordásfal állítható edzőpaddal és húzódzkodóval
  ATX Fém bordásfal állítható edzőpaddal és húzódzkodóval leírása Az ATX Fém bordásfal állítható edzőpaddal és húzódzkodóval rendelkezik. A bordásfal bővíthető néhány elemmel, mint példáúl tolódzkodóval, vagy alkartámaszos hasprés kiehgészítővel is. Praktikus és kompakt edzőberendezés a mindennapos..
  Nettó ár: 157.402Ft 199.900Ft
 • Bicepsz gép
  ATX Bicepsz gép leírása Az ATX Bicepsz gép, mely Stúdió használatra engedélyezett! EN 957 tanuúsítvány szerint! Ezt a bicepszgépet az optimális funkcionalitás, a motiváló kialakítás és a robusztus felépítés jellemzi. Egyaránt alkalmas irányított gépi edzéshez és szabad súlyzós edzéshez. Soha..
  Nettó ár: 204.646Ft 259.900Ft