Spartan

 

Rendezés:
Listázás:
 • Fali húzódzkodó
  Spartan Fali húzódzkodó leírása A Spartan Fali húzódzkodó egyszerűen használható fali húzódzkodó, melyet könnyedén felhelyezhetünk a plafonra. Biztonságosan, és csúszásmentesen használható. A húzódzkodó rúddal szinte a komplett felsőtestet és hasizomzatot edzhetjük. Otthoni használatra ajánlott t..
  Nettó ár: 10.945Ft 13.900Ft
 • Állítható haspad
  Spartan Állítható haspad leírása A Spartan Állítható haspad a dőlésszög állítása mellett a lábhossznak megfelelő távolság is szabályozható ezen a haspadon. Egyszerűen kezelhető és használható pad, mely kis helyen elfér. Otthoni használatra ajánlott termék! Az alábbiakban bővebben olvash..
  Nettó ár: 22.354Ft 28.390Ft
 • Kétfunkciós haspad
  Spartan Kétfunkciós haspad leírása A Spartan Kétfunkciós haspad a dőlésszög állítása mellett a lábhossznak megfelelő távolság is szabályozható ezen a haspadon. Egyszerűen kezelhető és használható haspad, mely kis helyen elfér. A padon végezhetünk felüléseket és döntött előre hajlásokat,..
  Nettó ár: 35.354Ft 44.900Ft
 • Kombinált állítható haspad
  Spartan Kombinált állítható haspad leírása A Spartan Kombinált állítható haspad a dőlésszög állítása mellett a lábhossznak megfelelő távolság is szabályozható ezen a haspadon. Egyszerűen kezelhető és használható haspad, mely kis helyen elfér. A padon végezhetünk felüléseket és döntött e..
  Nettó ár: 37.787Ft 47.990Ft