Spartan

 

Rendezés:
Listázás:
 • AB hasizom erősítő kerék
  Spartan AB hasizom erősítő kerék leírása A Spartan AB hasizom erősítő kerék az egyik legnépszerűbb hasizomerősítő a fitnesz piacon! Használata roppant egyszerű, segítségével tartós és formás hasizomzatot fejleszthetünk! Erősíti és fejleszti a hasizmot, hátizmot, karizmokat, vállizmokat, mell..
  Nettó ár: 6.220Ft 7.900Ft
 • Fali húzódzkodó
  Spartan Fali húzódzkodó leírása A Spartan Fali húzódzkodó egyszerűen használható fali húzódzkodó, melyet könnyedén felhelyezhetünk a plafonra. Biztonságosan, és csúszásmentesen használható. A húzódzkodó rúddal szinte a komplett felsőtestet és hasizomzatot edzhetjük. Otthoni használatra ajánlott t..
  Nettó ár: 9.370Ft 11.900Ft
 • Állítható haspad
  Spartan Állítható haspad leírása A Spartan Állítható haspad a dőlésszög állítása mellett a lábhossznak megfelelő távolság is szabályozható ezen a haspadon. Egyszerűen kezelhető és használható pad, mely kis helyen elfér. Otthoni használatra ajánlott termék! Az alábbiakban bővebben olvash..
  Nettó ár: 19.606Ft 24.900Ft
 • Kétfunkciós haspad
  Spartan Kétfunkciós haspad leírása A Spartan Kétfunkciós haspad a dőlésszög állítása mellett a lábhossznak megfelelő távolság is szabályozható ezen a haspadon. Egyszerűen kezelhető és használható haspad, mely kis helyen elfér. A padon végezhetünk felüléseket és döntött előre hajlásokat,..
  Nettó ár: 31.417Ft 39.900Ft
 • Kombinált állítható haspad
  Spartan Kombinált állítható haspad leírása A Spartan Kombinált állítható haspad a dőlésszög állítása mellett a lábhossznak megfelelő távolság is szabályozható ezen a haspadon. Egyszerűen kezelhető és használható haspad, mely kis helyen elfér. A padon végezhetünk felüléseket és döntött e..
  Nettó ár: 33.780Ft 42.900Ft