Kettlebell, harangsúly, füles súly

Kettlebell, harangsúly, fülessúly

Ebben a menüpontunkban megtalálhatják a kettlebell, a harangsúly és füles súlyzó elnevezésű termékeinket! Mivel a kettlebell egy jogvédett név, így egyes termékek nem kaphatták ezt a nevet, ezért találkozhatunk a Füles súly, vagy harangsúly elnevezésekkel.

Rendezés:
Listázás:
 • Harangsúly 2kg
  Spartan Harangsúly 2kg leírása A Spartan Harangsúly a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete - piros műanyag külsővel rendelkező súlyzó, mely alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitűnően has..
  Nettó ár: 1.260Ft 1.600Ft
 • Harangsúly 4kg
  Spartan Harangsúly 4kg leírása A Spartan Harangsúly a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete - piros műanyag külsővel rendelkező súlyzó, mely alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitűnően has..
  Nettó ár: 2.598Ft 3.300Ft
 • Füles súlyzó 4kg
  Spartan Füles súlyzó 4kg leírása A Spartan Füles súlyzó a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete színű vas súlyzó, mely simított talprésszel készült. Alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitű..
  Nettó ár: 4.323Ft 5.490Ft
 • Harangsúly 8kg
  Spartan Harangsúly 8kg leírása A Spartan Harangsúly a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete - piros műanyag külsővel rendelkező súlyzó, mely alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitűnően has..
  Nettó ár: 5.433Ft 6.900Ft
 • Gumírozott harangsúly króm fogantyúval 8kg
  Spartan Gumírozott harangsúly króm fogantyúval 8kg leírása A Spartan Gumírozott harangsúly korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete színű vas súlyzó gumis bevonattal és krómozott fogantyúval, mely simított talprésszel készült. Alkalmas otthoni, v..
  Nettó ár: 7.787Ft 9.890Ft
 • Füles súlyzó 8kg
  Spartan Füles súlyzó 8kg leírása A Spartan Füles súlyzó a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete színű vas súlyzó, mely simított talprésszel készült. Alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitű..
  Nettó ár: 7.795Ft 9.900Ft
 • Harangsúly 12kg
  Spartan Harangsúly 12kg leírása A Spartan Harangsúly a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete - piros műanyag külsővel rendelkező súlyzó, mely alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitűnően ha..
  Nettó ár: 7.795Ft 9.900Ft
 • Harangsúly 16kg
  Spartan Harangsúly 16kg leírása A Spartan Harangsúly a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete - piros műanyag külsővel rendelkező súlyzó, mely alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitűnően ha..
  Nettó ár: 10.157Ft 12.900Ft
 • Gumírozott harangsúly króm fogantyúval 12kg
  Spartan Gumírozott harangsúly króm fogantyúval 12kg leírása A Spartan Gumírozott harangsúly korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete színű vas súlyzó gumis bevonattal és krómozott fogantyúval, mely simított talprésszel készült. Alkalmas otth..
  Nettó ár: 11.732Ft 14.900Ft
 • Füles súlyzó 12kg
  Spartan Füles súlyzó 12kg leírása A Spartan Füles súlyzó a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete színű vas súlyzó, mely simított talprésszel készült. Alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kit..
  Nettó ár: 12.520Ft 15.900Ft
 • Harangsúly 20kg
  Spartan Harangsúly 20kg leírása A Spartan Harangsúly a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete - piros műanyag külsővel rendelkező súlyzó, mely alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitűnően ha..
  Nettó ár: 13.307Ft 16.900Ft
 • Gumírozott harangsúly króm fogantyúval 16kg
  Spartan Gumírozott harangsúly króm fogantyúval 16kg leírása A Spartan Gumírozott harangsúly korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete színű vas súlyzó gumis bevonattal és krómozott fogantyúval, mely simított talprésszel készült. Alkalmas otth..
  Nettó ár: 15.669Ft 19.900Ft