Kettlebell, harangsúly, füles súly

Kettlebell, harangsúly, fülessúly

Ebben a menüpontunkban megtalálhatják a kettlebell, a harangsúly és füles súlyzó elnevezésű termékeinket! Mivel a kettlebell egy jogvédett név, így egyes termékek nem kaphatták ezt a nevet, ezért találkozhatunk a Füles súly, vagy harangsúly elnevezésekkel.

Rendezés:
Listázás:
 • Harangsúly 2kg
  Spartan Harangsúly 2kg leírása A Spartan Harangsúly a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete - piros műanyag külsővel rendelkező súlyzó, mely alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitűnően has..
  Nettó ár: 1.260Ft 1.600Ft
 • Harangsúly 4kg
  Spartan Harangsúly 4kg leírása A Spartan Harangsúly a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete - piros műanyag külsővel rendelkező súlyzó, mely alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitűnően has..
  Nettó ár: 2.598Ft 3.300Ft
 • Füles súlyzó 4kg
  Spartan Füles súlyzó 4kg leírása A Spartan Füles súlyzó a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete színű vas súlyzó, mely simított talprésszel készült. Alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitű..
  Nettó ár: 3.858Ft 4.900Ft
 • Harangsúly 8kg
  Spartan Harangsúly 8kg leírása A Spartan Harangsúly a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete - piros műanyag külsővel rendelkező súlyzó, mely alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitűnően has..
  Nettó ár: 5.433Ft 6.900Ft
 • Füles súlyzó 8kg
  Spartan Füles súlyzó 8kg leírása A Spartan Füles súlyzó a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete színű vas súlyzó, mely simított talprésszel készült. Alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitű..
  Nettó ár: 5.819Ft 7.390Ft
 • Gumírozott harangsúly króm fogantyúval 8kg
  Spartan Gumírozott harangsúly króm fogantyúval 8kg leírása A Spartan Gumírozott harangsúly korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete színű vas súlyzó gumis bevonattal és krómozott fogantyúval, mely simított talprésszel készült. Alkalmas otthoni, v..
  Nettó ár: 7.008Ft 8.900Ft
 • Harangsúly 12kg
  Spartan Harangsúly 12kg leírása A Spartan Harangsúly a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete - piros műanyag külsővel rendelkező súlyzó, mely alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitűnően ha..
  Nettó ár: 7.795Ft 9.900Ft
 • Wall Ball medicinlabda 5kg
  Spartan Wall Ball medicinlabda 5kg leírása A Spartan Wall Ball medicinlabda egy speciális puha labda, mely a Crossfit gyakorlatok egyik alapvető eszköze. A labdákat dobhatjuk falhoz, céltáblára, földre,egyaránt. Puha felülete miatt nem fog sérülést okozni a falban sem. Kül és beltér..
  Nettó ár: 8.583Ft 10.900Ft
 • Wall Ball medicinlabda 6kg
  Spartan Wall Ball medicinlabda 6kg leírása A Spartan Wall Ball medicinlabda egy speciális puha labda, mely a Crossfit gyakorlatok egyik alapvető eszköze. A labdákat dobhatjuk falhoz, céltáblára, földre,egyaránt. Puha felülete miatt nem fog sérülést okozni a falban sem. Kül és beltér..
  Nettó ár: 8.811Ft 11.190Ft
 • Wall Ball medicinlabda 7kg
  Spartan Wall Ball medicinlabda 7kg leírása A Spartan Wall Ball medicinlabda egy speciális puha labda, mely a Crossfit gyakorlatok egyik alapvető eszköze. A labdákat dobhatjuk falhoz, céltáblára, földre,egyaránt. Puha felülete miatt nem fog sérülést okozni a falban sem. Kül és beltér..
  Nettó ár: 9.055Ft 11.500Ft
 • Wall Ball medicinlabda 8kg
  Spartan Wall Ball medicinlabda 8kg leírása A Spartan Wall Ball medicinlabda egy speciális puha labda, mely a Crossfit gyakorlatok egyik alapvető eszköze. A labdákat dobhatjuk falhoz, céltáblára, földre,egyaránt. Puha felülete miatt nem fog sérülést okozni a falban sem. Kül és beltér..
  Nettó ár: 9.370Ft 11.900Ft
 • Harangsúly 16kg
  Spartan Harangsúly 16kg leírása A Spartan Harangsúly a korunk egyik legnépszerűbb súlyzós edzésének a terméke. Egy igényes megjelenésű fekete - piros műanyag külsővel rendelkező súlyzó, mely alkalmas otthoni, vagy edzőtermi használatra is. Ezen fajta súlyzók egyesével és párban is kitűnően ha..
  Nettó ár: 10.157Ft 12.900Ft