Trendy Sport

Ebben a kategóriában megtalálhatják a trendy Sport súlytartó, rúdtrartó, súlyzótartó állványokat!

Rendezés:
Listázás:
 • Rúdtartó talajra 4 rúdhoz
  ATS Rúdtartó talajra 4 rúdhoz leírása Az ATS Rúdtartó talajra 4 rúdhoz használható praktikus rúdtartó otthoni, vagy edzőtermi használatra. Ez a masszív, acélból készült állvány elegáns fekete lakkozással, akár négy edzőrúd számára is helyet biztosít. A tárolóállvány a padlóhoz csavarozható, ..
  Nettó ár: 27.480Ft 34.900Ft
 • Rúdtartó talajra 10 rúdhoz
  ATS Rúdtartó talajra 10 rúdhoz leírása Az ATS Rúdtartó talajra 10 rúdhoz használható praktikus rúdtartó otthoni, vagy edzőtermi használatra. Ez a masszív, acélból készült állvány elegáns fekete lakkozással, akár tíz edzőrúd számára is helyet biztosít. A tárolóállvány a padlóhoz csavarozható,..
  Nettó ár: 70.787Ft 89.900Ft
 • Fali rúdtartó 8 rúdhoz
  Trendy Fali rúdtartó 8 rúdhoz leírása A Trendy Fali rúdtartó 8 rúdhoz használható praktikus rúdtartó otthoni, vagy edzőtermi használatra. Ez a falra szerelhető rendszer egymástól tetszőleges távolságra felcsavarozható a falra, és akár nyolc súlyzórúd is elfér benne. Trendy Fali rúdtartó tulajd..
  Nettó ár: 78.661Ft 99.900Ft
 • Piramis egykezes súlyzótartó állvány
  Trendy Piramis egykezes súlyzótartó állvány leírása A Trendy Piramis egykezes súlyzótartó állvány egy magas minőségű súlyzótartó állvány, melyet egyenesen Németországból szállítunk. Az állvány 10 pár egykezes súlyzó tárolására alkalmas. Piramis kialakítsának köszönhetően könnyedén levehetjük ..
  Nettó ár: 86.535Ft 109.900Ft