Lapsúlyos crossfit keretek

Ebben a kategóriában a magas minőségű lapsúlyos crossfit kereteinket tekinthetik meg. Kínálatunkban különböző márkák termékeit találják, melyek szinte egytől-egyig speciális kiemelkedő garanciával kaphatóak!

Amennyiben nem találja meg az Ön által elképzelt összeállítást, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk az összeállításban, vagy egyedileg az Ön elképzelései szerint alakítjuk azt ki!

Rendezés:
Listázás:
 • Crossfit Dupla Csigás Funkcionális keret
  Impulse Crossfit Dupla Csigás Funkcionális keret leírása: Az Impulse Crossfit Dupla Csigás Funkcionális keret egy kimagasló minőségű termi gép. Kifejezetten stúdiókba fejlesztett modell, nagy teherbírással, igényes kialakítással! Kényelmes párnázatának köszönhetően maximálisan felhasználó bar..
 • Dual Adjustable Pulley DAP funkcionális keret
  Vital Force Professional Dual Adjustable Pulley DAP funkcionális keret leírása A Vital Force Professional Dual Adjustable Pulley DAP funkcionális keret egy magas minőségi edzőtermi gép. Biztonságosan használható többfunkciós keret, mely alapgép egy profi edzőterembe. Használata nagyon e..
 • Functional Trainer funkcionális állvány
  FFiTTech Functional Trainer funkcionális állvány leírása A FFiTTech Functional Trainer funkcionális állvány egy magas minőségi edzőtermi gép. Biztonságosan használható funkcionális állvány, mely több gyakorlat elvégzéséhez használható. Csapágyazott csigarendszerrel és extra erős bowdene..
 • X alakú crossfit keret
  Impulse X alakú crossfit keret leírása: Az Impulse X alakú crossfit keret egy komplex funkcionális keret, mely egy nyújtó állványból egy box állomásból, egy Rebounder állványból egy létrából és összekötő elemekből áll. A Crossfit keretet szinte kedvünk szerint bővíthetjük egyes állomásokkal, ..
 • Funkcionális trainer
  Impulse Fitness Funkcionális trainer leírása: Az Impulse Fitness Funkcionális trainer magas minőségi keret. Nagy teherbírással, igényes és kényelmes kialakítású, maximálisan felhasználó barát keret. Az erőkeret nagyon sok oldalú és rengeteg gyakorlat végezhető a segítségével. A funkcionális k..
  Nettó ár: 747.953Ft 949.900Ft
 • FT1 funkcionális tréner
  Inspire FT1 funkcionális tréner leírása Az Inspire FT1 funkcionális tréner egy erős és megbízható partner a változatos erősítő edzéshez. Korszerű kialakításának köszönhetően, minden a helyén van, nem kell keresgetni a különböző "állomásokat" a német precizitásnak köszönhetően. Nagyon könnyű ..
  Nettó ár: 944.803Ft 1.199.900Ft
 • DAP funkcionális dupla torony CDP-300
  Tuff Stuff DAP funkcionális dupla torony CDP-300 leírása A Tuff Stuff DAP funkcionális dupla torony egy magas minőségi DAP torony az Amerikai Tuff Stuff Fitness cégtől. Biztonságosan használható funkcionális torony, mely magas minőségű anyagokból készült. Csúszásmentes talpakkal rendelke..
  Nettó ár: 1.062.913Ft 1.349.900Ft
 • Multi funkcionális torony CXT-200
  Tuff Stuff Multi funkcionális torony CXT-200 leírása A Tuff Stuff Multi funkcionális torony egy magas minőségi MFT torony az Amerikai Tuff Stuff Fitness cégtől. Biztonságosan használható funkcionális torony, mely magas minőségű anyagokból készült. Csúszásmentes talpakkal rendelkezik..
  Nettó ár: 1.259.764Ft 1.599.900Ft
 • Deluxe multifunkcionális torony MFT-2700
  Tuff Stuff Deluxe multifunkcionális torony MFT-2700 leírása A Tuff Stuff Deluxe multifunkcionális torony egy magas minőségi MFT torony az Amerikai Tuff Stuff Fitness cégtől. Biztonságosan használható funkcionális torony, mely magas minőségű anyagokból készült. Csúszásmentes talpakka..
  Nettó ár: 1.495.984Ft 1.899.900Ft
 • SCS Funkcionális Smith edzőkeret
  Inspire SCS Funkcionális Smith edzőkeret leírása Az Inspire SCS Funkcionális Smith edzőkeret egy erős és megbízható partner a változatos erősítő edzéshez. Korszerű kialakításának köszönhetően, minden a helyén van, nem kell keresgetni a különböző "állomásokat" a Német precizitásnak köszö..
  Nettó ár: 1.574.724Ft 1.999.900Ft
 • FT2 funkcionális tréner
  Finnlo Maximum FT2 funkcionális tréner és állítható pad leírása Az Finnlo Maximum FT2 funkcionális tréner tréner egy erős és megbízható partner a változatos erősítő edzéshez. Korszerű kialakításának köszönhetően, minden a helyén van, nem kell keresgetni a különböző "állomásokat" a német prec..
  Nettó ár: 1.653.543Ft 2.100.000Ft