HMS

Ebben a kategóriában a HMS otthoni szobakerékpárjait találhatjuk meg. A HMS márka a szenvedély, a barátság és a sport  iránti rajongás kombinációjából született. Kezdettől fogva innovatív megoldásokat keresünk a fizikai aktivitás elősegítésére és népszerűsítésére. A tapasztalat, a felhasznált anyagok legmagasabb minősége, a legújabb trendeknek megfelelő dizájn és a tökéletes kivitelezésre való odafigyelés a fő jellemzők termékeinkre. Az évek során a HMS márka számos elégedett ügyfél elismerését vívta ki szerte a világon. A fitnesz- és erősportok csoportjából több száz terméket tartalmazó kínálatunk folyamatosan új készülékekkel bővül. Kínálatunkban kiemelt helyet foglal el az exkluzív HMS Premium sorozat. A legigényesebb felhasználókat szem előtt tartva vezettük be a kínálatba. Jellemzője a kiváló minőségű anyagok használata, amelyek garantálják a hosszú élettartamot. A legjobb gyártási szabványokkal és eredeti dizájnnal kombinálva a HMS Premium sorozat garantálja az egyedülálló élményeket és a képzéssel kapcsolatos elégedettséget.

Rendezés:
Listázás:
 • Hektor 3 lapsúlyos fitnesz center
  One Fitness Hektor 3 lapsúlyos fitnesz center leírása A One Fitness Hektor 3 lapsúlyos fitnesz center otthoni edzőterembe használható, többfunkciós edzőgép. A One Fitness Hektor 3 lapsúlyos fitnesz center lehetővé teszi a különböző izomcsoportok biztonságos edzését, mint a professzionális fitnesz..
  Nettó ár: 125.906Ft 159.900Ft
 • Tytan 11 lapsúlyos fitnesz center
  HMS Tytan 11 lapsúlyos fitnesz center leírása A HMS Tytan 11 lapsúlyos fitnesz center, mely számos gyakorlati lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi egy átfogó edzés végrehajtását. A Tytan11 szerkezete kiváló minőségű acélból készült. Vázszerkezetét úgy alakították ki, hogy garantálja a teljes s..
  Nettó ár: 196.772Ft 249.900Ft
 • Tytan 12 lapsúlyos fitnesz center
  HMS Tytan 12 lapsúlyos fitnesz center leírása A HMS Tytan 12 lapsúlyos fitnesz center egy modern és sokoldalú gép, amelyet a legigényesebb felhasználók igényeinek kielégítésére terveztek. Tartalmaz egy állítható bicepsz hajlító padot, pillangós mell / hát állomást, alsó és felső csiga állomást, l..
  Nettó ár: 204.646Ft 259.900Ft
 • Tytan 9 lapsúlyos fitnesz center
  HMS Tytan 9 lapsúlyos fitnesz center leírása A HMS Tytan 9 lapsúlyos fitnesz center egy professzionális, többfunkciós edzőgép otthoni edzéshez. A Tytan 9 lehetővé teszi a különböző izomcsoportok biztonságos edzését, mint a professzionális fitneszközpontban. Tökéletes megoldás hölgyeknek és férfia..
  Nettó ár: 212.520Ft 269.900Ft
 • Tytan 7 lapsúlyos prémium fitnesz center
  HMS Tytan 7 lapsúlyos prémium fitnesz center leírása A HMS Tytan 7 lapsúlyos prémium fitnesz center egy professzionális otthoni edzőgép. Ideális mindenkinek, aki szeretné fejleszteni edzettségét és alakját. A berendezés lehetővé teszi a felhasználó számára az összes izomcsoport formálását: hát, m..
  Nettó ár: 236.142Ft 299.900Ft
 • Tytan 10R multifunkciós fitnesz center
  HMS Tytan 10R multifunkciós fitnesz center leírása A HMS Tytan 10R multifunkciós fitnesz center egy professzionális fitneszgép otthoni használatra. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a kiváló stabilitást és a használat biztonságát. A készlet tartalmaz egy tricepsz lehúzót, eg..
  Nettó ár: 275.512Ft 349.900Ft 429.900Ft
 • Atlas Atom prémium kombinált smith erőkeret
  HMS Atlas Atom prémium kombinált smith erőkeret leírása A HMS Atlas Atom prémium kombinált smith erőkeret, ez a kombináció hatalmas gyakorlati lehetőségeket kínál, és lehetővé teszi az egész test átfogó edzését. A legjobb minőségű anyag Az Atom erőkeret egy szilárd eszköz, amely minden otthoni ed..
  Nettó ár: 432.992Ft 549.900Ft 659.900Ft
 • Ares 1 fél profi funkcionális keret
  HMS Ares 1 fél profi funkcionális keret leírása Az HMS Ares 1 fél profi funkcionális keret egy többfunkciós eszköz. Mind otthoni használatra, mind kissebb tornatermekhez és fitneszklubokhoz tervezték. A két, magasságban állítható csigája lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy számos gyakorlat..
  Nettó ár: 708.583Ft 899.900Ft 999.900Ft
 • Cyklop 2 fél profi Smith erőkeret
  HMS Cyklop 2 fél profi Smith erőkeret leírása A HMS Cyklop 2 fél profi Smith erőkeret gyakorlatok széles választékát kínálja minden izomcsoportra. Egy súlyzó, rúd, két csiga magasságállítással lehetővé teszi számtalan gyakorlat elvégzését. A géphez erősített számos kiegészítő garantálja az edzett..
  Nettó ár: 944.803Ft 1.199.900Ft 1.499.900Ft