HMS

Ebben a kategóriában a HMS otthoni szobakerékpárjait találhatjuk meg. A HMS márka a szenvedély, a barátság és a sport  iránti rajongás kombinációjából született. Kezdettől fogva innovatív megoldásokat keresünk a fizikai aktivitás elősegítésére és népszerűsítésére. A tapasztalat, a felhasznált anyagok legmagasabb minősége, a legújabb trendeknek megfelelő dizájn és a tökéletes kivitelezésre való odafigyelés a fő jellemzők termékeinkre. Az évek során a HMS márka számos elégedett ügyfél elismerését vívta ki szerte a világon. A fitnesz- és erősportok csoportjából több száz terméket tartalmazó kínálatunk folyamatosan új készülékekkel bővül. Kínálatunkban kiemelt helyet foglal el az exkluzív HMS Premium sorozat. A legigényesebb felhasználókat szem előtt tartva vezettük be a kínálatba. Jellemzője a kiváló minőségű anyagok használata, amelyek garantálják a hosszú élettartamot. A legjobb gyártási szabványokkal és eredeti dizájnnal kombinálva a HMS Premium sorozat garantálja az egyedülálló élményeket és a képzéssel kapcsolatos elégedettséget.

Rendezés:
Listázás:
 • Hektor 3 lapsúlyos fitnesz center
  One Fitness Hektor 3 lapsúlyos fitnesz center leírása A One Fitness Hektor 3 lapsúlyos fitnesz center otthoni edzőterembe használható, többfunkciós edzőgép. A One Fitness Hektor 3 lapsúlyos fitnesz center lehetővé teszi a különböző izomcsoportok biztonságos edzését, mint a professzionális fitnesz..
  Nettó ár: 125.906Ft 159.900Ft
 • Tytan 7 lapsúlyos prémium fitnesz center
  HMS Tytan 7 lapsúlyos prémium fitnesz center leírása A HMS Tytan 7 lapsúlyos prémium fitnesz center egy professzionális otthoni edzőgép. Ideális mindenkinek, aki szeretné fejleszteni edzettségét és alakját. A berendezés lehetővé teszi a felhasználó számára az összes izomcsoport formálását: hát, m..
  Nettó ár: 157.402Ft 199.900Ft
 • Tytan 9 lapsúlyos fitnesz center
  HMS Tytan 9 lapsúlyos fitnesz center leírása A HMS Tytan 9 lapsúlyos fitnesz center egy professzionális, többfunkciós edzőgép otthoni edzéshez. A Tytan 9 lehetővé teszi a különböző izomcsoportok biztonságos edzését, mint a professzionális fitneszközpontban. Tökéletes megoldás hölgyeknek és férfia..
  Nettó ár: 181.024Ft 229.900Ft
 • Tytan 12 lapsúlyos fitnesz center
  HMS Tytan 12 lapsúlyos fitnesz center leírása A HMS Tytan 12 lapsúlyos fitnesz center egy modern és sokoldalú gép, amelyet a legigényesebb felhasználók igényeinek kielégítésére terveztek. Tartalmaz egy állítható bicepsz hajlító padot, pillangós mell / hát állomást, alsó és felső csiga állomást, l..
  Nettó ár: 188.898Ft 239.900Ft
 • Tytan 11 lapsúlyos fitnesz center
  HMS Tytan 11 lapsúlyos fitnesz center leírása A HMS Tytan 11 lapsúlyos fitnesz center, mely számos gyakorlati lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi egy átfogó edzés végrehajtását. A Tytan11 szerkezete kiváló minőségű acélból készült. Vázszerkezetét úgy alakították ki, hogy garantálja a teljes s..
  Nettó ár: 196.772Ft 249.900Ft
 • Tytan 10R multifunkciós fitnesz center
  HMS Tytan 10R multifunkciós fitnesz center leírása A HMS Tytan 10R multifunkciós fitnesz center egy professzionális fitneszgép otthoni használatra. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a kiváló stabilitást és a használat biztonságát. A készlet tartalmaz egy tricepsz lehúzót, eg..
  Nettó ár: 236.142Ft 299.900Ft
 • Atlas Atom prémium kombinált smith erőkeret
  HMS Atlas Atom prémium kombinált smith erőkeret leírása A HMS Atlas Atom prémium kombinált smith erőkeret, ez a kombináció hatalmas gyakorlati lehetőségeket kínál, és lehetővé teszi az egész test átfogó edzését. A legjobb minőségű anyag Az Atom erőkeret egy szilárd eszköz, amely minden otthoni ed..
  Nettó ár: 432.992Ft 549.900Ft 659.900Ft
 • Ares 1 fél profi funkcionális keret
  HMS Ares 1 fél profi funkcionális keret leírása Az HMS Ares 1 fél profi funkcionális keret egy többfunkciós eszköz. Mind otthoni használatra, mind kissebb tornatermekhez és fitneszklubokhoz tervezték. A két, magasságban állítható csigája lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy számos gyakorlat..
  Nettó ár: 708.583Ft 899.900Ft 999.900Ft
 • Funkcionális torony
  Azafit Funkcionális torony leírása Az Azafit Funkcionális torony egy otthoni és erősebb igénybevételre (szállodák, iskolák, kisebb edzőtermek, személyi edző stúdiók...) használatra is alkalmas edzőgép, mely több mint 12 féle gyakorlatot biztosít különböző izomcsoportok számára, így nagy edzési ta..
  Nettó ár: 708.583Ft 899.900Ft
 • Cyklop 2 fél profi Smith erőkeret
  HMS Cyklop 2 fél profi Smith erőkeret leírása A HMS Cyklop 2 fél profi Smith erőkeret gyakorlatok széles választékát kínálja minden izomcsoportra. Egy súlyzó, rúd, két csiga magasságállítással lehetővé teszi számtalan gyakorlat elvégzését. A géphez erősített számos kiegészítő garantálja az edzett..
  Nettó ár: 881.811Ft 1.119.900Ft