Crossfit kerethez kiegészítő elemek

Ebben a kategóriában a magas minőségű crossfit kerethez való kiegészítő elemeinket meg. Kínálatunkban különböző márkák termékeit találják, melyek szinte egytől-egyig speciális kiemelkedő garanciával kaphatóak! Ezekkel a bővítményekkel tehetjük még színesebbé edzéseinket és keretünket is.

Amennyiben nem találja meg az Ön által elképzelt összeállítást, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk az összeállításban, vagy egyedileg az Ön elképzelései szerint alakítjuk azt ki!

Rendezés:
Listázás:
 • Crossfit Connection kiegészítő
  Impulse Crossfit Connection kiegészítő leírása: Az Impulse Crossfit Connection kiegészítő egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő, összekötő elem, mely segítségével két állomást köthetünk össze, ezt az egyik mellékle..
 • Crossfit keret összekötő elem
  Impulse Crossfit keret összekötő elem leírása: Az Impulse Crossfit keret összekötő elem egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő elem, mely segítségével már meglévő crossfit keretünket köthetjük össze egy másik kerett..
 • Crossfit Létra összekötő elem
  Impulse Crossfit Létra összekötő elem leírása: Az Impulse Crossfit Létra összekötő elem egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő, összekötő elem, mely segítségével két állomást köthetünk össze, ezt az egyik melléklet ..
 • Crossfit Létra összekötő kiegészítő
  Impulse Crossfit Létra összekötő kiegészítő leírása: Az Impulse Crossfit Létra összekötő kiegészítő egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő, összekötő elem, mely segítségével két állomást köthetünk össze, ezt az egyi..
 • Crossfit Pivot kiegészítő
  Impulse Crossfit Pivot kiegészítő leírása: Az Impulse Crossfit Pivot kiegészítő egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő elem, mely segítségével már meglévő crossfit keretünket bővíthetjük., ezt az egyik melléklet kép..
 • Crossfit Step kiegészítő keretekhez
  Impulse Crossfit Step kiegészítő keretekhez leírása: Az Impulse Crossfit Step kiegészítő keretekhez egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő elem, mely segítségével már meglévő crossfit keretünket fejleszthetjük, ezt ..
 • Crossfit tolódzkodó kiegészítő
  Impulse Crossfit tolódzkodó kiegészítő leírása: Az Impulse Crossfit tolódzkodó kiegészítő egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő elem, mely segítségével már meglévő crossfit keretünket fejleszthetjük, ezt az egyik m..
 • Tolódzkodó kiegészítő elem Crossfit állványhoz
  FFiTTech Tolódzkodó kiegészítő elem Crossfit állványhoz leírása A FFiTTech Tolódzkodó kiegészítő elem Crossfit állványokhoz, erőkeretekhez használható speciális kiegészítő. Elsősorban a termék saját márkás gépeihez használható, de természetesen, ha kompatibilis méretű állványra szeretnénk fe..
 • Gym roller fékezővel
  Spartan Gym roller fékezővel leírása A Spartan Gym roller fékezővel az egyik legnépszerűbb hasizomerősítő a fitnesz piacon! Használata roppant egyszerű, segítségével tartós és formás hasizomzatot fejleszthetünk! Erősíti és fejleszti a hasizmot, hátizmot, karizmokat, vállizmokat, mellizmokat ..
  Nettó ár: 2.591Ft 3.290Ft
 • Battle Rope funkcionális edzőkötél 12m
  Azafit Battle Rope funkcionális edzőkötél leírása Az Azafit Battle Rope funkcionális edzőkötél egy sokoldalúan használható, magas minőségi crossfit kötél. A kötelet használhatjuk mászáshoz, "hullámoztatáshoz" húzásokhoz (szán, gumiabroncs, kettlebell, vagy egyéb súlyok, húzásához, vonás..
  Nettó ár: 19.606Ft 24.900Ft
 • Power Rope kötél
  Spartan Power Rope kötél leírása: Az Spartan Power Rope crossfit kötél egy sokoldalúan használható, magas minőségi crossfit kötél. A kötelet használhatjuk mászáshoz, "hullámoztatáshoz" húzásokhoz (szán, gumiabroncs, kettlebell, vagy egyéb súlyok, húzásához, vonásához)...stb. A ..
  Nettó ár: 21.969Ft 27.900Ft
 • Battle Rope funkcionális edzőkötél 15m
  Azafit Battle Rope funkcionális edzőkötél leírása Az Azafit Battle Rope funkcionális edzőkötél egy sokoldalúan használható, magas minőségi crossfit kötél. A kötelet használhatjuk mászáshoz, "hullámoztatáshoz" húzásokhoz (szán, gumiabroncs, kettlebell, vagy egyéb súlyok, húzásához, vonásához)...st..
  Nettó ár: 23.543Ft 29.900Ft