Crossfit kerethez kiegészítő elemek

Ebben a kategóriában a magas minőségű crossfit kerethez való kiegészítő elemeinket meg. Kínálatunkban különböző márkák termékeit találják, melyek szinte egytől-egyig speciális kiemelkedő garanciával kaphatóak! Ezekkel a bővítményekkel tehetjük még színesebbé edzéseinket és keretünket is.

Amennyiben nem találja meg az Ön által elképzelt összeállítást, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk az összeállításban, vagy egyedileg az Ön elképzelései szerint alakítjuk azt ki!

Rendezés:
Listázás:
 • Crossfit Connection kiegészítő
  Impulse Crossfit Connection kiegészítő leírása: Az Impulse Crossfit Connection kiegészítő egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő, összekötő elem, mely segítségével két állomást köthetünk össze, ezt az egyik mellékle..
 • Crossfit keret összekötő elem
  Impulse Crossfit keret összekötő elem leírása: Az Impulse Crossfit keret összekötő elem egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő elem, mely segítségével már meglévő crossfit keretünket köthetjük össze egy másik kerett..
 • Crossfit Létra összekötő elem
  Impulse Crossfit Létra összekötő elem leírása: Az Impulse Crossfit Létra összekötő elem egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő, összekötő elem, mely segítségével két állomást köthetünk össze, ezt az egyik melléklet ..
 • Crossfit Létra összekötő kiegészítő
  Impulse Crossfit Létra összekötő kiegészítő leírása: Az Impulse Crossfit Létra összekötő kiegészítő egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő, összekötő elem, mely segítségével két állomást köthetünk össze, ezt az egyi..
 • Crossfit Pivot kiegészítő
  Impulse Crossfit Pivot kiegészítő leírása: Az Impulse Crossfit Pivot kiegészítő egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő elem, mely segítségével már meglévő crossfit keretünket bővíthetjük., ezt az egyik melléklet kép..
 • Crossfit Step kiegészítő keretekhez
  Impulse Crossfit Step kiegészítő keretekhez leírása: Az Impulse Crossfit Step kiegészítő keretekhez egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő elem, mely segítségével már meglévő crossfit keretünket fejleszthetjük, ezt ..
 • Crossfit tolódzkodó kiegészítő
  Impulse Crossfit tolódzkodó kiegészítő leírása: Az Impulse Crossfit tolódzkodó kiegészítő egy masszív, erős szerkezet, mely az Impulse Zone crossfit és funkcionális kereteihez használható. Ez egy kiegészítő elem, mely segítségével már meglévő crossfit keretünket fejleszthetjük, ezt az egyik m..
 • Tolódzkodó kiegészítő elem Crossfit állványhoz
  FFiTTech Tolódzkodó kiegészítő elem Crossfit állványhoz leírása A FFiTTech Tolódzkodó kiegészítő elem Crossfit állványokhoz, erőkeretekhez használható speciális kiegészítő. Elsősorban a termék saját márkás gépeihez használható, de természetesen, ha kompatibilis méretű állványra szeretnénk fe..
 • Ugrókötél fogantyúval
  Spartan Ugrókötél fogantyúval leírása A Spartan Ugrókötél tökéletesen alkalmas az állóképességünk javításához. Gumi ugrálókötél, mely csapágyazott kényelmes markolati résszel van ellátva. Fekete-sárga színben kapható, 280 cm-es ugrálókötél. Spartan Ugrókötél fogantyúval tulajdonságai..
  Nettó ár: 1.654Ft 2.100Ft
 • Gym roller fékezővel
  Spartan Gym roller fékezővel leírása A Spartan Gym roller fékezővel az egyik legnépszerűbb hasizomerősítő a fitnesz piacon! Használata roppant egyszerű, segítségével tartós és formás hasizomzatot fejleszthetünk! Erősíti és fejleszti a hasizmot, hátizmot, karizmokat, vállizmokat, mellizmokat ..
  Nettó ár: 2.591Ft 3.290Ft
 • Push Up fekvőtámasz keret
  Spartan Push Up fekvőtámasz keret leírása A Spartan Push Up fekvőtámasz keret egy kiváló szerkezet a felső test edzésére. Használatával több izomcsoportot is megdolgoztathatunk, így izmaink robbanásszerűen fejlődhetnek. Használata az alábbi izmokra van hatással: Felső test izomzata, vál..
  Nettó ár: 2.748Ft 3.490Ft
 • Koordinációs létra 4m
  Meteor Koordinációs létra 4m leírása A  Meteor Koordinációs létra 4m egy sokoldalúan használható eszköz különböző sportágakhoz. Használatával javíthatjuk koordinációs képességeinket. A koordinációs létra 4 méter hosszú, 42cm-es fokokkal rendelkezik, melyből 9 található. Meteor K..
  Nettó ár: 3.780Ft 4.800Ft