Crossfit kerethez kiegészítő elemek

Ebben a kategóriában a magas minőségű crossfit kerethez való kiegészítő elemeinket meg. Kínálatunkban különböző márkák termékeit találják, melyek szinte egytől-egyig speciális kiemelkedő garanciával kaphatóak! Ezekkel a bővítményekkel tehetjük még színesebbé edzéseinket és keretünket is.

Amennyiben nem találja meg az Ön által elképzelt összeállítást, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk az összeállításban, vagy egyedileg az Ön elképzelései szerint alakítjuk azt ki!

Rendezés:
Listázás:
 • Tolódzkodó kiegészítő elem Crossfit állványhoz
  FFiTTech Tolódzkodó kiegészítő elem Crossfit állványhoz leírása A FFiTTech Tolódzkodó kiegészítő elem Crossfit állványokhoz, erőkeretekhez használható speciális kiegészítő. Elsősorban a termék saját márkás gépeihez használható, de természetesen, ha kompatibilis méretű állványra szeretnénk fe..
 • Gym roller fékezővel
  Spartan Gym roller fékezővel leírása A Spartan Gym roller fékezővel az egyik legnépszerűbb hasizomerősítő a fitnesz piacon! Használata roppant egyszerű, segítségével tartós és formás hasizomzatot fejleszthetünk! Erősíti és fejleszti a hasizmot, hátizmot, karizmokat, vállizmokat, mellizmokat ..
  Nettó ár: 2.591Ft 3.290Ft
 • Battle Rope funkcionális edzőkötél 12m
  Azafit Battle Rope funkcionális edzőkötél leírása Az Azafit Battle Rope funkcionális edzőkötél egy sokoldalúan használható, magas minőségi crossfit kötél. A kötelet használhatjuk mászáshoz, "hullámoztatáshoz" húzásokhoz (szán, gumiabroncs, kettlebell, vagy egyéb súlyok, húzásához, vonás..
  Nettó ár: 19.606Ft 24.900Ft
 • Power Rope kötél
  Spartan Power Rope kötél leírása: Az Spartan Power Rope crossfit kötél egy sokoldalúan használható, magas minőségi crossfit kötél. A kötelet használhatjuk mászáshoz, "hullámoztatáshoz" húzásokhoz (szán, gumiabroncs, kettlebell, vagy egyéb súlyok, húzásához, vonásához)...stb. A ..
  Nettó ár: 21.969Ft 27.900Ft
 • Battle Rope funkcionális edzőkötél 15m
  Azafit Battle Rope funkcionális edzőkötél leírása Az Azafit Battle Rope funkcionális edzőkötél egy sokoldalúan használható, magas minőségi crossfit kötél. A kötelet használhatjuk mászáshoz, "hullámoztatáshoz" húzásokhoz (szán, gumiabroncs, kettlebell, vagy egyéb súlyok, húzásához, vonásához)...st..
  Nettó ár: 23.543Ft 29.900Ft
 • Plyo Box 40x50x60cm
  Azafit Plyo Box leírása Az Azafit Plyo Box egy egyszerű, de hatékony eszköz a funkcionális edzésekhez. 19mm-es rétegelt lemezből készült AZAFIT logóval ellátva. A doboz úgy van kialakítva, hogy 3 különböző magasságban tudjuk használni a terméket. Egyszerűen csak át kell fordítania, és m..
  Nettó ár: 39.291Ft 49.900Ft
 • Intervall - crossfit edzéshez óra távírányítóval
  AzaFit Intervall - crossfit edzéshez óra leírása Az AzaFit Intervall - crossfit edzéshez óra egy speciális fitnesz óra, mely szinte kötelező eleme minden crossfit vagy funkcionális teremnek! Használatával nagyban segíthetjük gyakorlatainkat időre történő befejezését, vagy a gyakorlatok válát..
  Nettó ár: 62.913Ft 79.900Ft