Impulse

 

Rendezés:
Listázás:
 • Crossfit box állomás
  Impulse Crossfit box állomás leírása: Az Impulse Crossfit box állomás egy újdonság a világpiacon. A boksz állvány egy összetett crossfit keret egyik oszlopos tagja / állomása, mely külön is használható, de célszerű egyben a kerettel összeépíteni! A Crossfit keretet szinte kedvünk szerint bőví..
 • Crossfit Nyújtó állvány
  Impulse Crossfit Nyújtó állvány leírása: Az Impulse Crossfit Nyújtó állvány egy újdonság a világpiacon. A nyújtó állvány egy összetett crossfit keret egyik oszlopos tagja / állomása, mely külön is használható, de célszerű egyben a kerettel összeépíteni! A Crossfit keretet szinte kedvünk szeri..
 • Crossfit Power rack
  Impulse Crossfit Power Rack leírása: Az Impulse Crossfit Power Rack állvány egy masszív, erős szerkezet. A Power Rack állvány egy összetett crossfit keret egyik oszlopos tagja / állomása, mely külön is használható, de célszerű egyben a kerettel összeépíteni! A Crossfit keretet szinte kedvünk ..
 • Crossfit Rebounder állvány
  Impulse Crossfit Rebounder állvány leírása: Az Impulse Crossfit Rebounder állvány egy újdonság a világpiacon. A Rebounder állvány egy összetett crossfit keret egyik oszlopos tagja / állomása, mely külön is használható, de célszerű egyben a kerettel összeépíteni! A Crossfit keretet szinte kedv..
 • Döntött melltámaszos T evező pad
  Impulse Fitness Döntött melltámaszos T evező pad leírása: Az Impulse Fitness Döntött melltámaszos T evező pad egy magas minőségi konditermi melltámaszos evező. Stúdiókba fejlesztett modell, nagy teherbírással, igényes kialakítással! Kényelmes párnázatának köszönhetően maximálisan felhasználó ..
 • I alakú crossfit keret
  Impulse I alakú crossfit keret leírása: Az Impulse I alakú crossfit keret egy komplex funkcionális keret, mely egy nyújtó állványból egy box állomásból, egy Rebounder állványból egy létrából és összekötő elemekből áll. A Crossfit keretet szinte kedvünk szerint bővíthetjük egyes állomásokkal, ..
 • L alakú crossfit keret
  Impulse L alakú crossfit keret leírása: Az Impulse L alakú crossfit keret egy komplex funkcionális keret, mely egy nyújtó állványból egy box állomásból, egy Rebounder állványból egy létrából és összekötő elemekből áll. A Crossfit keretet szinte kedvünk szerint bővíthetjük egyes állomásokkal, ..
 • S alakú crossfit keret
  Impulse S alakú crossfit keret leírása: Az Impulse S alakú crossfit keret egy komplex funkcionális keret, mely egy nyújtó állványból és egy Rebounder állványból áll. A Crossfit keretet szinte kedvünk szerint bővíthetjük egyes állomásokkal, kiegészítőkkel, így hatékony edzéseket végezhetünk! A..
 • X alakú crossfit keret
  Impulse X alakú crossfit keret leírása: Az Impulse X alakú crossfit keret egy komplex funkcionális keret, mely egy nyújtó állványból egy box állomásból, egy Rebounder állványból egy létrából és összekötő elemekből áll. A Crossfit keretet szinte kedvünk szerint bővíthetjük egyes állomásokkal, ..
 • Univerzális ülőke
  Impulse Univerzális ülőke Leírása: Az Impulse Fitness Univerzális ülőke magas minőségi univerzális pad. Nagy teherbírással, igényes kialakítással és kényelmes párnázattal ellátott, maximálisan felhasználó barát pad. A padot többféle gyakorlathoz használhatjuk, így ajánljuk minden otthonba és ..
  Nettó ár: 31.417Ft 39.900Ft 55.900Ft
 • Combfeszítő és combhajlító lábgép
  Impulse Combfeszítő és combhajlító lábgép leírása: Az Impulse Combfeszítő és combhajlító lábgép kiegészítőként kapható az Impulse Olimpia fekvenyomópadhoz és más Impulse kondigépekhez. Magas minőségű, kényelmes párnázattal ellátott lábgép. Könnyen használható, egyszerűen csak illesszük a megf..
  Nettó ár: 45.591Ft 57.900Ft
 • Scott bicepszpad - kiegészítő
  Impulse Scott bicepszpad leírása: Az Impulse Scott bicepszpad kiegészítőként kapható az Impulse Olimpia fekvenyomópadhoz és más Impulse kondigépekhez. Magas minőségű, kényelmes párnázattal ellátott bicepszpad. Könnyen használható, egyszerűen csak illesszük a megfelelő gépbe és már használhatj..
  Nettó ár: 45.591Ft 57.900Ft