Impulse Fitness

 

Rendezés:
Listázás:
 • Crossfit Dupla Csigás Funkcionális keret
  Impulse Crossfit Dupla Csigás Funkcionális keret leírása: Az Impulse Crossfit Dupla Csigás Funkcionális keret egy kimagasló minőségű termi gép. Kifejezetten stúdiókba fejlesztett modell, nagy teherbírással, igényes kialakítással! Kényelmes párnázatának köszönhetően maximálisan felhasználó bar..
 • Delta hátgép és tárogató mellgép
  Impulse Delta hátgép és tárogató mellgép leírása: Az Impulse Delta hátgép és tárogató mellgép egy letisztult magas minőségű, termi kondigép. Kifejezetten stúdiókba fejlesztett modell, nagy teherbírással, igényes kialakítással! Kényelmes párnázatának köszönhetően maximálisan felhasználó barát ..
 • Keresztcsiga dupla torony
  Impulse Fitness Keresztcsiga dupla torony leírása: Az Impulse Fitness Keresztcsiga dupla torony magas minőségi keret. Nagy teherbírással, igényes és kényelmes kialakítású, maximálisan felhasználó barát keret. Az erőkeret bővíthető súlyblokkal rendelkezik. Ezek a kiegészítők nem tartozékok! A ..
 • Keresztcsiga merevítő húzódzkodóval
  Impulse Keresztcsiga merevítő leírása: Az Impulse Keresztcsiga merevítő egy kiegészítő az Impulse gépekhez. E kiegészítő segítségével az alábbiakban felsorolt gépekből tudunk keresztcsigával kibővített több oldalas kondigépeket létrehozni. Szimpla csigából csinálhatunk dupla keresztcsigát vag..
 • Kombinált bicepsz es tricepsz gép
  Impulse Kombinált bicepsz es tricepsz gép leírása: Az Impulse Kombinált bicepsz es tricepsz gép az Impulse PL széria tagja. Ez a széria kombinált két funkciós gépeket tartalmaz, így minden PL szériás edzőtermi gép két funkcióval bír, köztük ez is! Magas minőségű, letisztult megjelenésű és kön..
 • Kombinált combfeszítő és hajlító lábgép
  Impulse Kombinált combfeszítő és hajlító lábgép leírása: Az Impulse Kombinált combfeszítő és hajlító lábgép az Impulse PL széria tagja. Ez a széria kombinált két funkciós gépeket tartalmaz, így minden PL szériás edzőtermi gép két funkcióval bír, köztük ez is! Magas minőségű, letisztult megjel..
 • Kombinált Combközelítő és távolító gép
  Impulse Kombinált Combközelítő és távolító gép leírása: Az Impulse Kombinált Combközelítő és távolító gép az Impulse PL széria tagja. Ez a széria kombinált két funkciós gépeket tartalmaz, így minden PL szériás edzőtermi gép két funkcióval bír, köztük ez is! Magas minőségű, letisztult megjelen..
 • Kombinált delta hátgép és tárogató mellgép
  Impulse Kombinált delta hátgép és tárogató mellgép leírása: Az Impulse Kombinált delta hátgép és tárogató mellgép az Impulse PL széria tagja. Ez a széria kombinált két funkciós gépeket tartalmaz, így minden PL szériás edzőtermi gép két funkcióval bír, köztük ez is! Magas minőségű, letisztult ..
 • Kombinált has és hátizom edző gép
  Impulse Kombinált has és hátizom edző gép leírása: Az Impulse Kombinált has és hátizom edző gép az Impulse PL széria tagja. Ez a széria kombinált két funkciós gépeket tartalmaz, így minden PL szériás edzőtermi gép két funkcióval bír, köztük ez is! Magas minőségű, letisztult megjelenésű és kön..
 • Kombinált hátgép és evező
  Impulse Kombinált hátgép és evező leírása: Az Impulse Kombinált hátgép és evező az Impulse PL széria tagja. Ez a széria kombinált két funkciós gépeket tartalmaz, így minden PL szériás edzőtermi gép két funkcióval bír, köztük ez is! Magas minőségű, letisztult megjelenésű és könnyen használható..
 • Kombinált Lábtoló és vádli gép
  Impulse Kombinált Lábtoló és vádli gép leírása: Az Impulse Kombinált Lábtoló és vádli gép az Impulse PL széria tagja. Ez a széria kombinált két funkciós gépeket tartalmaz, így minden PL szériás edzőtermi gép két funkcióval bír, köztük ez is! Magas minőségű, letisztult megjelenésű és könnyen h..
 • Kombinált melltől és vállból nyomó gép
  Impulse Kombinált melltől és vállból nyomó gép leírása: Az Impulse Kombinált melltől és vállból nyomó gép az Impulse PL széria tagja. Ez a széria kombinált két funkciós gépeket tartalmaz, így minden PL szériás edzőtermi gép két funkcióval bír, köztük ez is! Magas minőségű, letisztult megjelen..