Kifutott kondigépek

Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink!

Ebben a menüpontban található termékek, már nem kaphatóak, csak tájékoztató jelleggel találhatóak meg, azon ügyfeleink számára, akik esetlegesen használt gépet vásároltak és nincs hozzá technikai specifikációjuk, leírásuk...stb.

Kérjük ezt vegyék figyelembe!

Köszönjük!

Rendezés:
Listázás:
 • 1000 kondigép
  Robust 1000 többfunkciós kondigép A Robust 1000 kondigép egy többfunkciós kondicionáló gép segítségével minden izomcsoportját erősítheti. A 80mm-es csőváz szerkezetnek és a széles fekvenyomó villatávolságnak köszönhetően még nagy súlyokkal történő edzés esetén is biztonságosan használha..
 • 3 oldalas torony
  Eurosport - 3 oldalas torony Eurosport - 3 oldalas torony - Minőségi anyagokból készült profi 3 oldalas torony. Több izomcsoport edzésére szolgáló 3 oldalas torony. Elsősorban termi használatra ajánljuk! Az alábbi izomcsoportokat edzhetjük ezzel a géppel: Szinte minden izomcso..
 • 3000 Fitnesz center
  Robust 3000 multifunkciós lapsúlyos kondigép A Robust 3000 multifunkcionális lapsúlyos kondigép az edzéslehetőségek széles tárházával és burkolt, 90kg-os beépített lapsúlykészletével még a kifejezetten sportos, jó erőnléttel rendelkezők számára is kiváló társ lehet az otthoni edzésben. Speciáli..
 • 50mm-es gyors tárcsarögzítő rudakhoz
  Proteus 50mm-es gyors tárcsarögzítő rudakhoz leírása  A Proteus 50mm-es gyors tárcsarögzítő rudakhoz egy hasznos találmány, mely segítségével egy mozdulattal rögzíthetjük súlytárcsáinkat az edző rúdon. 50mm-es rudakhoz használható. Ajánljuk otthoni és edzőtermi használatra egyaránt. ..
 • AB Bench haspad
  Finnlo AB Bench haspad A Finnlo AB Bench haspad egy masszív strapabíró haspad, mely igényes barna bőrrel kárpitozott. Ajánljuk otthonra vagy kisebb fitness létesítményekbe! Garancia 2 év! Finnlo AB Bench haspad méretei: Barna, párnázott bőrkivitel Max. terhelhetõség: 15..
 • AB Roller Basic hasprés keret
  Stamm Bodyfit AB Roller Basic hasprés keret Stamm Bodyfit AB Roller Basic hasprés keret a mindennapi hasizom erősítésére tökéletesen megfelel. Könnyű kis helyen elfér, nem igényel karbantartást. A Stamm Bodyfit AB Roller Basic hasprés keret segít a hasizmokat edzeni. A fejtámasz teszi ren..
 • Abdominal Crunch haspad
  Impulse Abdominal Crunch haspad Impulse professzionális Hasizomerősítő, kifejezetten edzőtermek részére fejlesztették, de otthoni használatra is tökéletesen megfelel. Hasizom erősítésére szolgáló pad, kényelmes minőségi párnázattal. Garancia 3 Év!!! Impulse Abdominal Crunch haspad méretei: ..
 • Adonis csomagsérült állítható pad
  Horizon Adonis csomagsérült állítható pad leírása Csomagsérült termék! *Mit jelent, hogy "csomagsérült"? Olyan termékek ezek, melyeknek a raktárból való beszállítás közben / alatt az eredeti kartoncsomagolása olyan mértékben / módon sérült, hogy originál termékként nem állja meg a helyét. A..
 • Adonis rack csomagsérült állvány
  Horizon Adonis rack csomagsérült állvány leírása Csomagsérült termék! *Mit jelent, hogy "csomagsérült"? Olyan termékek ezek, melyeknek a raktárból való beszállítás közben / alatt az eredeti kartoncsomagolása olyan mértékben / módon sérült, hogy originál termékként nem állja meg a helyét. Az..
 • Advanced fekvenyomó pad
  Advanced fekvenyomó pad leírása Az Advanced fekvenyomó pad egy erős, masszív vázszerkezettel rendelkezik. Több fokozatban állítható a háttámlával bír. A fekvenyomó pad és a súlytartó állvány külön is használható, így egy többfunkciós gépet kapunk a pénzünkért. Kompakt fekpad, mely k..
 • Állítható és bővíthető pad csomagsérült
  Impulse Állítható és bővíthető pad Leírása: Csomagsérült termék! *Mit jelent, hogy "csomagsérült"? Olyan termékek ezek, melyeknek a raktárból való beszállítás közben / alatt az eredeti kartoncsomagolása olyan mértékben / módon sérült, hogy originál termékként nem állja meg a helyét. Az ilye..
 • Állítható és Bővíthető pad RID-345
  Tuff Stuff Állítható és Bővíthető pad RID-345 Állítható és Bővíthető pad Az RID-345 -as állítható és Bővíthető pad minőségi anyagokból készült. Könnyen állítható háttámla és ülőke. Bővíthető combfeszítővel és combhajlítóval illetve scott paddal. Igényes kialakítás és nagy teherbír..