Trendy Sport

Ebben a kategóriában megtalálja a Trendy Sport egykezes súlyzóit, kézi súlyzókat, fix egykezes szetteket és egyéb súlyzószettjeit!
 
Rendezés:
Listázás:
 • Rugós szorító H Iron rúdra
  Trendy Rugós szorító H Iron rúdra leírása A Trendy Rugós szorító H Iron rúdra egy speciális szorító gyűrű, melyet egyenesen Németországból szállítunk! Használatával gyorsan és biztonságosan rögzíthetjük súlytárcsáinkat a rúdra. Az alábbiakban bővebben olvashatnak a termék technikai paramétere..
  Nettó ár: 386Ft 490Ft
 • H Iron súlytárcsa 0,5kg
  Trendy H Iron súlytárcsa 0,5Kg leírása A Trendy H Iron súlytárcsa egy minőségi tárcsa, melyet egyenesen Németországból szállítunk. A súlytárcsának a belseje vas, külseje pedig Vynil bevonatú. Fogantyús tárcsa, melyet akár szimplán kézi súlyzóként is használhatunk. Higiénikus tárcsa és mivel a..
  Nettó ár: 1.654Ft 2.100Ft
 • Műanyag bevonatú kézi súlyzó 2x0,5kg
  Trendy Műanyag bevonatú kézi súlyzó 2x0,5kg leírása A Trendy Műanyag bevonatú kézi súlyzó egy magas minőségű termék, melyet egyenesen Németországból szállítunk. A súlyzó műanyag bevonatának köszönhetően, roppant higiénikus, hiszen pl a neoprém súlyzókkal ellentétben a felülete teljesen sima, ..
  Nettó ár: 1.811Ft 2.300Ft
 • H Iron súlytárcsa 1,25kg
  Trendy H Iron súlytárcsa 1,25Kg leírása A Trendy H Iron súlytárcsa egy minőségi tárcsa, melyet egyenesen Németországból szállítunk. A súlytárcsának a belseje vas, külseje pedig Vynil bevonatú. Fogantyús tárcsa, melyet akár szimplán kézi súlyzóként is használhatunk. Higiénikus tárcsa és mivel ..
  Nettó ár: 2.913Ft 3.700Ft
 • Műanyag bevonatú kézi súlyzó 2x1,0kg
  Trendy Műanyag bevonatú kézi súlyzó 2x1,0kg leírása A Trendy Műanyag bevonatú kézi súlyzó egy magas minőségű termék, melyet egyenesen Németországból szállítunk. A súlyzó műanyag bevonatának köszönhetően, roppant higiénikus, hiszen pl a neoprém súlyzókkal ellentétben a felülete teljesen sima, ..
  Nettó ár: 3.622Ft 4.600Ft
 • Fix Króm egykezes kézisúlyzó 2x1kg
  Trendy Fix Króm egykezes kézisúlyzó 2x1kg leírása A Trendy Fix Króm egykezes kézisúlyzó egy magas minőségű krómozott kézi súlyzó, melyet egyenesen Németországból szállítunk. Igényesen lekerekített formák, kényelmes és csúszásmentes markolattal rendelkezik. Tartós valóban minőségi termék. A cs..
  Nettó ár: 4.567Ft 5.800Ft
 • H Iron súlytárcsa 2,5kg
  Trendy H Iron súlytárcsa 2,5Kg leírása A Trendy H Iron súlytárcsa egy minőségi tárcsa, melyet egyenesen Németországból szállítunk. A súlytárcsának a belseje vas, külseje pedig Vynil bevonatú. Fogantyús tárcsa, melyet akár szimplán kézi súlyzóként is használhatunk. Higiénikus tárcsa és mivel a..
  Nettó ár: 5.118Ft 6.500Ft
 • Műanyag bevonatú kézi súlyzó 2x1,5kg
  Trendy Műanyag bevonatú kézi súlyzó 2x1,5kg leírása A Trendy Műanyag bevonatú kézi súlyzó egy magas minőségű termék, melyet egyenesen Németországból szállítunk. A súlyzó műanyag bevonatának köszönhetően, roppant higiénikus, hiszen pl a neoprém súlyzókkal ellentétben a felülete teljesen sima, ..
  Nettó ár: 5.354Ft 6.800Ft
 • Műanyag bevonatú kézi súlyzó 2x2,0kg
  Trendy Műanyag bevonatú kézi súlyzó 2x2,0kg leírása A Trendy Műanyag bevonatú kézi súlyzó egy magas minőségű termék, melyet egyenesen Németországból szállítunk. A súlyzó műanyag bevonatának köszönhetően, roppant higiénikus, hiszen pl a neoprém súlyzókkal ellentétben a felülete teljesen sima, ..
  Nettó ár: 7.087Ft 9.000Ft
 • Fix Króm egykezes kézisúlyzó 2x2kg
  Trendy Fix Króm egykezes kézisúlyzó 2x2kg leírása A Trendy Fix Króm egykezes kézisúlyzó egy magas minőségű krómozott kézi súlyzó, melyet egyenesen Németországból szállítunk. Igényesen lekerekített formák, kényelmes és csúszásmentes markolattal rendelkezik. Tartós valóban minőségi termék. A cs..
  Nettó ár: 9.134Ft 11.600Ft
 • H Iron súlytárcsa 5kg
  Trendy H Iron súlytárcsa 5Kg leírása A Trendy H Iron súlytárcsa egy minőségi tárcsa, melyet egyenesen Németországból szállítunk. A súlytárcsának a belseje vas, külseje pedig Vynil bevonatú. Fogantyús tárcsa, melyet akár szimplán kézi súlyzóként is használhatunk. Higiénikus tárcsa és mivel a f..
  Nettó ár: 9.370Ft 11.900Ft
 • Műanyag bevonatú kézi súlyzó 2x3,0kg
  Trendy Műanyag bevonatú kézi súlyzó 2x3,0kg leírása A Trendy Műanyag bevonatú kézi súlyzó egy magas minőségű termék, melyet egyenesen Németországból szállítunk. A súlyzó műanyag bevonatának köszönhetően, roppant higiénikus, hiszen pl a neoprém súlyzókkal ellentétben a felülete teljesen sima, ..
  Nettó ár: 10.866Ft 13.800Ft