VirtuFit

Rendezés:
Listázás:
 • Egyenes pad
  VirtuFit Egyenes pad leírása A VirtuFit Egyenes pad az 5 x 5 cm-es acélváznak köszönhetően nagyon stabil, 250 kg teherbírással bír. A lábak gumival vannak felszerelve, ami jobb párnázást biztosít és nem károsítja a padlót. A kényelmes párna 5,5 cm vastag és optimális tartást biztosít edzés k..
  Nettó ár: 37.717Ft 47.900Ft
 • Állítható pad
  VirtuFit Állítható pad leírása A VirtuFit Állítható padon számos különböző gyakorlatot végezhet más kiegészítőkkel kombinálva, mint például súlyzókészlet, súlyzók, kettlebellek, erősítő szalagok stb. A háttámla 6 különböző pozícióba állítható, így könnyedén variálhatja gyakorlatait. Edzés után a ..
  Nettó ár: 51.102Ft 64.900Ft
 • Állítható guggoló állvány
  VirtuFit Állítható guggoló állvány leírása A VirtuFit Állítható guggoló állvány kompakt és teljesen állítható, így elég komplex ahhoz, hogy otthon is felállítsa. A guggoló állvány hihetetlenül erős és teljesen biztonságos a használata. Akár 220 kg-os súlyt is felvehet rá, vagy a támaszok has..
  Nettó ár: 54.252Ft 68.900Ft
 • Állítható fekvenyomó pad
  VirtuFit Állítható fekvenyomó pad leírása A VirtuFit Állítható fekvenyomó pad kompakt stabil, és garantálja az Ön biztonságát a robusztus acélszerkezetnek köszönhetően, amely akár 200 kg-ot is elbír. Az 5 cm vastag párnázat támogatja a gyakorlatokat. A súlyzótámaszok állítható magasságúak a ..
  Nettó ár: 55.039Ft 69.900Ft
 • Állítható súlyzóspad
  VirtuFit Állítható súlyzóspad leírása A VirtuFit Állítható súlyzóspad egy masszív edzőpad fekete bevonattal, és 250 kg-ig terjedő teherbírással. Az ülés és a háttámla professzionális 7 cm vastag párnázással rendelkezik, hogy az kellően támogassa a nehéz gyakorlatokat és a lehető legkényelmesebbé ..
  Nettó ár: 70.787Ft 89.900Ft
 • Multifunkciós állítható fekvenyomó pad
  VirtuFit Multifunkciós állítható fekvenyomó pad leírása A VirtuFit Multifunkciós állítható fekvenyomó pad sokféle erőgyakorlatot kínál számos fontos izomcsoport számára. Fejlessze többek között a mellkasát, a lábát, a tricepszét és a bicepszét, így végezhet fekvenyomást, lábhajlítást, lábnyú..
  Nettó ár: 86.535Ft 109.900Ft
 • Power Rack guggoló állvány
  VirtuFit Power Rack guggoló állvány leírása A VirtuFit Power Rack guggoló állvány nagyon erős, és akár 300 kg-os teherbírással rendelkezik. Az acélcsövek fekete porbevonattal vannak ellátva, amely megakadályozza a rack kopását. A power rack sokféle gyakorlat elvégzésére képes. A J-kampók seg..
  Nettó ár: 102.283Ft 129.900Ft
 • Deluxe multifunkciós fekvenyomó pad
  VirtuFit Deluxe multifunkciós fekvenyomó pad leírása A VirtuFit Deluxe multifunkciós fekvenyomó pad segítségével teljes erősítő edzés lehetséges. Ez a fekpad sokféle erőgyakorlatot kínál számos fontos izomcsoport számára. Fejlessze többek között a mellkasát, a lábát, a tricepszét és a bicepszét, ..
  Nettó ár: 108.583Ft 137.900Ft