Fogantyú

 

Rendezés:
Listázás:
 • Egykezes kengyel forgó nyéllel
  HMS Egykezes kengyel forgó nyéllel leírása A HMS Egykezes kengyel forgó nyéllel rendelkezik, mely alsó vagy felső csigás gépekhez használható. A felsőtest különböző izomszakaszainak gyakorlatainak széles skálájához is használhatja, kezdve a kis izomcsoportoktól, mint a bicepsz és a tricepsz, a de..
  Nettó ár: 3.535Ft 4.490Ft
 • Forgó egyenes tricepszrúd
  HMS Forgó egyenes tricepszrúd leírása A HMS Forgó egyenes tricepszrúd egy rövid lehúzórúd magas vagy alacsony csigás gépekhez. Használható a felsőtest különböző izomszakaszainak gyakorlatainak széles skálájához, kezdve az olyan izomcsoportoktól, mint a bicepsz és a tricepsz, a mell és hát, deltoi..
  Nettó ár: 5.906Ft 7.500Ft
 • Dupla kengyel
  Spartan Dupla kengyel leírása A Spartan Dupla kengyel egy profi fogantyú, mely krómozott erős anyagból készült gumírozott markolati fogó résszel. Számos gyakorlathoz használhatjuk, praktikus alap kiegészítő minden edzőterembe. A függesztője fix fejes, így nagy mértékben segíti a helyes testtartás..
  Nettó ár: 8.024Ft 10.190Ft
 • Szűk mellhez húzó fogantyú
  HMS Szűk mellhez húzó fogantyú leírása A HMS Szűk mellhez húzó fogantyú magas vagy alacsony csigás gépekhez készült. Főleg hát, illetve megfelelő beállítás esetén hasizmokra használható. A belső markolatok lehetővé teszik a bicepsz és a tricepsz gyakorlatokat. A markolat alakja szélesebb mozgá..
  Nettó ár: 10.945Ft 13.900Ft
 • Széles lehúzórúd 118 cm
  HMS Széles lehúzórúd 118 cm leírása A HMS Széles lehúzórúd egy magas vagy alacsony csigás gépen végzett edzéshez készült lehúzórúd. Használható a felsőtest különböző izomszakaszainak gyakorlatainak széles skálájához, kezdve az olyan izomcsoportoktól, mint a bicepsz és a tricepsz, a mell és hát, d..
  Nettó ár: 14.094Ft 17.900Ft
 • Szűk lehúzórúd egykezes fogantyúval 88 cm
  HMS Szűk lehúzórúd egykezes fogantyúval 88 cm leírása A HMS Szűk lehúzórúd egykezes fogantyúval egy rögzített rúd magas vagy alacsony csigás gépekhez. Használható a felsőtest különböző izomszakaszainak gyakorlatainak széles skálájához, kezdve az olyan izomcsoportoktól, mint a bicepsz és a tr..
  Nettó ár: 15.669Ft 19.900Ft
 • Bőr súlyemelő öv
  Azafit Bőr súlyemelő öv leírása Az Azafit Bőr súlyemelő öv egy kiváló minőségű eredeti bőrből készült védőfelszerelés. Használatával kellő védelmet nyújthatunk az ágyéki résznek. Dupla csatos kivitel, mely kézi beállítással 10 méretbeállítással rendelkezik. Azafit Bőr súlyemelő öv tulajdonsága..
  Nettó ár: 16.457Ft 20.900Ft
 • Nylon-al bevont battle rope edzőkötél 15m - piros
  ATX Nylon-al bevont battle rope edzőkötél 15m - piros leírása Az ATX Nylon-al bevont battle rope edzőkötél 15m - piros színben méretben kapható. Kiváló minőségű ATX ® nylon kötél extra rugalmas nylon anyagból. A strapabíró nylon védőburkolat és a végfogantyúkon lévő acél szorítógyűrű garantá..
  Nettó ár: 45.591Ft 57.900Ft