Fogantyú

 

Rendezés:
Listázás:
 • Forgó egyenes tricepszrúd
  HMS Forgó egyenes tricepszrúd leírása A HMS Forgó egyenes tricepszrúd egy rövid lehúzórúd magas vagy alacsony csigás gépekhez. Használható a felsőtest különböző izomszakaszainak gyakorlatainak széles skálájához, kezdve az olyan izomcsoportoktól, mint a bicepsz és a tricepsz, a mell és hát, deltoi..
  Nettó ár: 5.906Ft 7.500Ft
 • Dupla kengyel
  Spartan Dupla kengyel leírása A Spartan Dupla kengyel egy profi fogantyú, mely krómozott erős anyagból készült gumírozott markolati fogó résszel. Számos gyakorlathoz használhatjuk, praktikus alap kiegészítő minden edzőterembe. A függesztője fix fejes, így nagy mértékben segíti a helyes testtartás..
  Nettó ár: 7.795Ft 9.900Ft
 • Szűk mellhez húzó fogantyú
  HMS Szűk mellhez húzó fogantyú leírása A HMS Szűk mellhez húzó fogantyú magas vagy alacsony csigás gépekhez készült. Főleg hát, illetve megfelelő beállítás esetén hasizmokra használható. A belső markolatok lehetővé teszik a bicepsz és a tricepsz gyakorlatokat. A markolat alakja szélesebb mozgá..
  Nettó ár: 10.945Ft 13.900Ft
 • Széles lehúzórúd 118 cm
  HMS Széles lehúzórúd 118 cm leírása A HMS Széles lehúzórúd egy magas vagy alacsony csigás gépen végzett edzéshez készült lehúzórúd. Használható a felsőtest különböző izomszakaszainak gyakorlatainak széles skálájához, kezdve az olyan izomcsoportoktól, mint a bicepsz és a tricepsz, a mell és hát, d..
  Nettó ár: 14.094Ft 17.900Ft
 • Szűk lehúzórúd egykezes fogantyúval 88 cm
  HMS Szűk lehúzórúd egykezes fogantyúval 88 cm leírása A HMS Szűk lehúzórúd egykezes fogantyúval egy rögzített rúd magas vagy alacsony csigás gépekhez. Használható a felsőtest különböző izomszakaszainak gyakorlatainak széles skálájához, kezdve az olyan izomcsoportoktól, mint a bicepsz és a tr..
  Nettó ár: 15.669Ft 19.900Ft
 • Szűk mellhez húzó fogantyú DB7021
  Arsenal Szűk mellhez húzó fogantyú Arsenal Szűk mellhez húzó fogantyú egy profi kiegészítő, mely krómozott, erős anyagból készült és több gyakorlat végzéséhez alkalmas. A függesztőjénél forgó fejes, így nagy mértékben segíti a helyes testtartást edzéseink során. Dupla markolattal rendelkezik..
  Nettó ár: 16.457Ft 20.900Ft