IE95 széria

Az Impulse IE95 széria az Impulse jelenleg csúcskategóriás gépcsaládja, mely részben az IT9-es sorozat gépeire épült! Kimagasló minőségű edzőtermi gépcsalád, mely minden egyes tagja egy speciális digitális kijelzővel kapható! Az IE95 széria 26 profi edzőtermi kondigépből áll! Könnyen kezelhető és használható gépcsalád! Az edzőberendezések minimális karbantartást igényelnek! Egyedi grafikus dizájnnal rendelkeznek! A komplett termi mennyiség megvásárlásánál lehetősége van kárpitszínekből is választania! Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! Professzionális edzőgépek kimagasló garanciával edzőtermek részére!

Impulse IE95 széria profi edzőtermi kondigépek

Rendezés:
Listázás:
 • Bicepszgép
  Impulse Fitness Bicepszgép leírása: Az Impulse Bicepszgép egy kimagasló minőségű termi gép az Impulse IE95 szériából. Az Impulse jelenleg csúcskategóriás gépcsaládja, mely roppant igényes és megbízható edzőtermi profi berendezés! Az erőgépek digitális számlálóval és kijelzővel vannak ellátva,..
 • Combhajlító gép
  Impulse Fitness Combhajlító gép leírása: Az Impulse Combhajlító gép egy kimagasló minőségű termi gép az Impulse IE95 szériából. Az Impulse jelenleg csúcskategóriás gépcsaládja, mely roppant igényes és megbízható edzőtermi profi berendezés! Az erőgépek digitális számlálóval és kijelzővel vanna..
 • Combközelítő és távolító gép
  Impulse Fitness Combközelítő és távolító gép leírása: Az Impulse Combközelítő és távolító gép egy kimagasló minőségű termi gép az Impulse IE95 szériából. Az Impulse jelenleg csúcskategóriás gépcsaládja, mely roppant igényes és megbízható edzőtermi profi berendezés! Az erőgépek digitális száml..
 • Farizom edző gép
  Impulse Fitness Farizom edző gép leírása: Az Impulse Farizom edző gép egy kimagasló minőségű termi gép az Impulse IE95 szériából. Az Impulse jelenleg csúcskategóriás gépcsaládja, mely roppant igényes és megbízható edzőtermi profi berendezés! Az erőgépek digitális számlálóval és kijelzővel van..
 • Hasprésgép - AB Machine
  Impulse Fitness Hasprésgép leírása: Az Impulse Hasprésgép egy kimagasló minőségű termi gép az Impulse IE95 szériából. Az Impulse jelenleg csúcskategóriás gépcsaládja, mely roppant igényes és megbízható edzőtermi profi berendezés! Az erőgépek digitális számlálóval és kijelzővel vannak ellátva,..
 • Kombinált combfeszítő és combhajlító gép
  Impulse Fitness Kombinált combfeszítő és combhajlító gép leírása: Az Impulse Kombinált combfeszítő és combhajlító gép egy kimagasló minőségű termi gép az Impulse IE95 szériából. Az Impulse jelenleg csúcskategóriás gépcsaládja, mely roppant igényes és megbízható edzőtermi profi berendezés! Az ..
 • Kombinált Delta Hátgép
  Impulse Fitness Kombinált Delta Hátgép leírása: Az Impulse Kombinált Delta Hátgép egy kimagasló minőségű termi gép az Impulse IE95 szériából. Az Impulse jelenleg csúcskategóriás gépcsaládja, mely roppant igényes és megbízható edzőtermi profi berendezés! Az erőgépek digitális számlálóval és ki..
 • Kombinált hátgép
  Impulse Fitness Kombinált hátgép leírása: Az Impulse Kombinált hátgép egy kimagasló minőségű termi gép az Impulse IE95 szériából. Az Impulse jelenleg csúcskategóriás gépcsaládja, mely roppant igényes és megbízható edzőtermi profi berendezés! Az erőgépek digitális számlálóval és kijelzővel van..
 • Kombinált Tricepsz gép
  Impulse Fitness Kombinált Tricepsz gép leírása: Az Impulse Kombinált Tricepsz gép egy kimagasló minőségű termi gép az Impulse IE95 szériából. Az Impulse jelenleg csúcskategóriás gépcsaládja, mely roppant igényes és megbízható edzőtermi profi berendezés! Az erőgépek digitális számlálóval és ki..
 • Lábfeszítő gép
  Impulse Fitness Lábfeszítő gép leírása: Az Impulse Lábfeszítő gép egy kimagasló minőségű termi gép az Impulse IE95 szériából. Az Impulse jelenleg csúcskategóriás gépcsaládja, mely roppant igényes és megbízható edzőtermi profi berendezés! Az erőgépek digitális számlálóval és kijelzővel vannak ..
 • Lábnyújtó gép
  Impulse Fitness Lábnyújtó gép leírása: Az Impulse Lábnyújtó gép egy kimagasló minőségű termi gép az Impulse IE95 szériából. Az Impulse jelenleg csúcskategóriás gépcsaládja, mely roppant igényes és megbízható edzőtermi profi berendezés! Az erőgépek digitális számlálóval és kijelzővel vannak el..
 • Láboldalazó gép
  Impulse Fitness Láboldalazó gép leírása: Az Impulse Láboldalazó gép egy kimagasló minőségű termi gép az Impulse IE95 szériából. Az Impulse jelenleg csúcskategóriás gépcsaládja, mely roppant igényes és megbízható edzőtermi profi berendezés! Az erőgépek digitális számlálóval és kijelzővel vanna..