FFiTTech - AzaFit

FFiTTech otthoni kondigépek

Ebben a menüpontban a méltán népszerű FFiTTech márkát tekinthetjük meg. A FFiTTech otthoni és professzionális kondigépek, melyeket minden stúdióba, otthonba, szállodákba, panziókba ajánlunk! A FFiTTech termékkínálatunkban találhatnak lapsúlyos, szabadsúlyos, plate loaded gépeket, egyedi igények szerint felszerelhető lapsúlyos edzőtermi berendezéseket, padokat, állványokat, tároló egységeket és sok egyéb terméket! A FFiTTech márkanév azért jött létre, hogy igényes és megbízható edzőtermi felszerelésekkel kielégíthessük professzionális ügyfeleinket! A  FFiTTech edzőtermi berendezéseket páratlan ár/érték arány, egyedi dizájn és folyamatos innováció jellemzi.

PRÉMIUM MINŐSÉG, KEDVEZŐ ÁRON!!!

Rendezés:
Listázás:
 • H Wall Pulley - falhoz rögzíthető hátgép
  AzaFit H Wall Pulley - falhoz rögzíthető hátgép leírása Az AzaFit H Wall Pulley - falhoz rögzíthető hátgép egy speciális kondigép, mely önmagában is használható akár a falhoz rögzítve, illetve az AzaFit HMRACK-2 és HMRACK-4 edzőkeretkhez is rögzíthető. Az állítható csigamagasságnak köszönhet..
  Nettó ár: 146.378Ft 185.900Ft
 • H Rack edzőkeret kiegészítőkkel
  AzaFit H Rack edzőkeret kiegészítőkkel leírása Az Azafit H Rack edzőkeret az edzéseinek a középpontja lehet otthonában. Használatával rengeteg gyakorlat végezhető, akár alsó vagy felső testrészre szeretne edzeni, egy igazi multifunkciós edzőkeret, mely 360kg-os terhelhetőséggel bír..
  Nettó ár: 283.386Ft 359.900Ft
 • H Rack multifunkciós edzőkeret
  Azafit H Rack multifunkciós edzőkeret leírása Az Azafit H Rack multifunkciós edzőkeret az edzéseinek a középpontja lehet otthonában. Használatával rengeteg gyakorlat végezhető, akár alsó vagy felső testrészre szeretne edzeni, egy igazi multifunkciós edzőkeret, mely 360kg-os terhelhetősé..
  Nettó ár: 472.362Ft 599.900Ft