Kettler

 

Rendezés:
Listázás:
 • Axos Universal univerzális és hasizompad
  Kettler Axos Universal univerzális és hasizompad leírása A Kettler Axos Universal univerzális és hasizompad egy stabil edzőpad a felső izomzat és a törzs edzéséhez. Több funkcióban használható, akár több szögben is állíthatjuk a pad háttámláját, akár, haspadként is használhatjuk. Az edzőpad ö..
  Nettó ár: 55.039Ft 69.900Ft
 • Vector edzőkeret
  Kettler Vector edzőkeret leírása: A Kettler Vector edzőkeret egy állítható szélességű, masszív edzőkeret, mely külön állvány, ami önmagában súlyzós edzésekhez alkalmas. Akár válltól nyomás, guggolás vagy álló bicepsz edzésre és még sok-sok mindenre alkalmas állvány. Ajánljuk a Kettler ve..
  Nettó ár: 62.913Ft 79.900Ft
 • Primus fekvenyomó pad
  Kettler Primus fekvenyomó pad Kettler Primus egy kombinált fekvenyomó pad melyen végezhető minden alapgyakorlat. Fekvenyomás, döntött (pozitív) fekvenyomás, tárogatás, combhajlító és combfeszítő,nyakból nyomás...  . Némi kiegészítővel akár megduplázhathjuk a mozgás sorozatok számát, egyk..
  Nettó ár: 70.000Ft 88.900Ft
 • Herk húzódzkodó-tolódzkodó állvány
  Kettler Herk húzódzkodó-tolódzkodó állvány leírása: A Kettler Herk húzódzkodó-tolódzkodó állvány egy komplex torony, mely használatával nem csak a hasi és hátizmainkat edzhetjük, hanem plusz gyakolratokat is végezhetünk. Az állvány háttámlája lehajtható, így fekvenyomó padként is funkcionál. ..
  Nettó ár: 133.780Ft 169.900Ft
 • Delta XL többfunkciós kondigép
  Kettler Delta XL többfunkciós kondigép Kettler Delta XL többfunkciós kondigép a Kettler classic és a Kettler delta továbbfejlesztett változata mely pillanatnyilag a Kettler tárcsasúlyos gépek csúcsa.  Rendkívül igényes jó megjelenésű fitness center. erős párnázattal és nagy teherbír..
  Nettó ár: 228.268Ft 289.900Ft