Spartan

 

Rendezés:
Listázás:
 • Kétfunkciós haspad
  Spartan Kétfunkciós haspad leírása A Spartan Kétfunkciós haspad a dőlésszög állítása mellett a lábhossznak megfelelő távolság is szabályozható ezen a haspadon. Egyszerűen kezelhető és használható haspad, mely kis helyen elfér. A padon végezhetünk felüléseket és döntött előre hajlásokat,..
  Nettó ár: 14.882Ft 18.900Ft
 • Kombinált állítható haspad
  Spartan Kombinált állítható haspad leírása A Spartan Kombinált állítható haspad a dőlésszög állítása mellett a lábhossznak megfelelő távolság is szabályozható ezen a haspadon. Egyszerűen kezelhető és használható haspad, mely kis helyen elfér. A padon végezhetünk felüléseket és döntött e..
  Nettó ár: 16.142Ft 20.500Ft
 • Állítható pad
  Spartan Állítható pad leírása A Spartan Állítható pad egy roppant dizájnos univerzális termék. Erős, és masszív pad, mely 120kg-os teherbírással rendelkezik. Vastag igényes kárpít, mely könnyedén tísztítható. Háttámla része 6 pozícióba állítható, ülőke része pedig 2 pozícióba. Negatívba is (-..
  Nettó ár: 29.843Ft 37.900Ft
 • Inverziós gravitációs állvány
  Spartan Inverziós gravitációs állvány leírása A Spartan Inverziós gravitációs állvány ideális eszköz a gerinc nyújtására. Egyszerűen összecsukható és szétszedhető. A szabályozható magasság, a lábzár biztonságossá teszi a gravitációs állvány használatát. Napjainkban elterjedtek a gravitá..
  Nettó ár: 37.717Ft 47.900Ft