Spartan kézi súlyzók

Spartan kézi súlyzó, súlytárcsa

Rendezés:
Listázás:
 • Neoprén kézi súlyzók 2x1 kg
  Spartan Neoprén kézi súlyzók leírása A Spartan Neoprén kézi súlyzók, egy nedvesség álló, könnyen tisztítható súlyzó, fekete színben kapható, egységes megjelenéssel. A csomag 1 pár súlyzót tartalmaz. Ez a fajta neoprén súlyzó 2x1kg-os méretben kapható! Kiváló ár / érték arányú termé..
  Nettó ár: 1.969Ft 2.500Ft
 • Fix Hexa Egykezes Súlyzó 2 kg
  Fix Hexa Egykezes súlyzó 2kg A Fix Egykezes súlyzóink hatszögletű gumírozott kézi súlyzók. Magas minőségű, jól használható súlyzók, melyek otthoni és termi használatra egyaránt alkalmasak! A súlyzókat darabonként és szettben is lehet rendelni. 1-50kg-os tartományban rendelhetőek. Fix..
  Nettó ár: 2.512Ft 3.190Ft
 • Króm kézi súlyzó 2x1kg
  Spartan Króm kézi súlyzó 2x1kg leírása A Spartan Króm kézi súlyzó 2x1kg-os szett, mely króm tárcsával van felszerelve. Fix egykezes súlyzó, nem lehet növelni, se csökkenteni a tárcsákat. Ajánljuk aerob vagy csoportos súlyzós edzésekhez. Kiváló ár / érték arányú termék! Az alábbiakban bővebben..
  Nettó ár: 3.220Ft 4.090Ft
 • Neoprén kézi súlyzók 2x2 kg
  Spartan Neoprén kézi súlyzók leírása A Spartan Neoprén kézi súlyzók, egy nedvesség álló, könnyen tisztítható súlyzó, fekete színben kapható, egységes megjelenéssel. A csomag 1 pár súlyzót tartalmaz. Ez a fajta neoprén súlyzó 2x2kg-os méretben kapható! Kiváló ár / érték arányú termé..
  Nettó ár: 3.937Ft 5.000Ft
 • Állítható húzódzkodó rúd 62-95cm-ig
  Spartan Állítható húzódzkodó rúd 62-95cm-ig leírása A Spartan Állítható húzódzkodó rúd egy egyszerűen használható húzódzkodó, melyet könnyedén felhelyezhetünk fúrás nélkül. Többféle ajtómérethez alkalmazható, de maximum 95cm-es lehet az ajtó szélessége! Biztonságosan, és csúsz..
  Nettó ár: 4.646Ft 5.900Ft
 • Profi kézi súlyzók
  Spartan Profi kézi súlyzók leírása: A Spartan Profi kézi súlyzók egy dizájnos megjelenésű fix kézi súlyzó. Rovátkolt, csúszásmentes markolattal rendelkezik. A súlyzókat 2,5-50kg-ig válogathatjuk össze! Ajánljuk otthoni, hotel vagy stúdió használatra. Az alábbiakban bővebben olvashatnak a term..
  Nettó ár: 5.031Ft 6.390Ft
 • Egykezes cement súlyzószett 10kg
  Spartan Egykezes cement súlyzószett 10kg leírása A Spartan Egykezes cement súlyzószett 10kg-os szett, mely cementtel töltött műanyag tárcsákkal van felszerelve. Tartalmazza a súlyokat, a rudat és a szorítókat is. Kiváló ár / érték arányú termék! Az alábbiakban bővebben olvashatnak a termék te..
  Nettó ár: 5.906Ft 7.500Ft
 • Fix Hexa Egykezes Súlyzó 4 kg
  Fix Hexa Egykezes súlyzó 4kg A Fix Egykezes súlyzóink hatszögletű gumírozott kézi súlyzók. Magas minőségű, jól használható súlyzók, melyek otthoni és termi használatra egyaránt alkalmasak! A súlyzókat darabonként és szettben is lehet rendelni. 1-50kg-os tartományban rendelhetőek. Fixexa e..
  Nettó ár: 5.906Ft 7.500Ft
 • Króm kézi súlyzó 2x2kg
  Spartan Króm kézi súlyzó 2x2kg leírása A Spartan Króm kézi súlyzó 2x2kg-os szett, mely króm tárcsával van felszerelve. Fix egykezes súlyzó, nem lehet növelni, se csökkenteni a tárcsákat. Ajánljuk aerob vagy csoportos súlyzós edzésekhez. Kiváló ár / érték arányú termék! Az alábbiakban bővebben..
  Nettó ár: 6.449Ft 8.190Ft
 • Egykezes cement súlyzószett 15kg
  Spartan Egykezes cement súlyzószett 15kg leírása A Spartan Egykezes cement súlyzószett 15kg-os szett, mely cementtel töltött műanyag tárcsákkal van felszerelve. Tartalmazza a súlyokat, a rudat és a szorítókat is. Kiváló ár / érték arányú termék! Az alábbiakban bővebben olvashatnak a termék techni..
  Nettó ár: 7.480Ft 9.500Ft
 • Spartan Cement súlyzószett 20kg
  Spartan Egykezes cement súlyzószett 20kg leírása A Spartan Egykezes cement súlyzószett 20kg-os szett, mely cementtel töltött műanyag tárcsákkal van felszerelve. Tartalmazza a súlyokat, a rudat és a szorítókat is. Kiváló ár / érték arányú termék! Spartan Egykezes cement súlyzószett 20kg ad..
  Nettó ár: 7.795Ft 9.900Ft
 • Fix Hexa Egykezes Súlyzó 6 kg
  Fix Hexa Egykezes súlyzó 6kg A Fix Egykezes súlyzóink hatszögletű gumírozott kézi súlyzók. Magas minőségű, jól használható súlyzók, melyek otthoni és termi használatra egyaránt alkalmasak! A súlyzókat darabonként és szettben is lehet rendelni. 1-50kg-os tartományban rendelhetőek. Fixexa e..
  Nettó ár: 8.858Ft 11.250Ft