Ironlife

Ebben a kategóriában az IronLife edzőpad kínálatot tekinthetjük meg. Az IronLife márka Professzionális fitnesz eszközöket állít elő funkcionális edzésekhez és testépítéshez egyaránt. Kiváló minőségű, tökéletes funkcionalitást és kifinomult kialakítást kínál az utolsó részletekig! A termék képek magukért beszélnek, minden egyes termékében ott van a gondosság, a kifinomultság és a tökéletesség! Miért elégedne meg a gyengébb minőséggel, válassza a profi IronLife termékeket!

Rendezés:
Listázás:
  • Univerzális állítható pad
    IronLife Univerzális állítható pad leírása Az IronLife Univerzális állítható pad egy roppant dizájnos univerzális termék. Univerzálisan állítható súlyzóspad, mely dőlésszögét negatívtól akár 90°-ig állíthatjuk. Minőségi szilárd felépítésű szerkezet, elegáns kivitelű fekete párnázattal. ..
    Nettó ár: 70.787Ft 89.900Ft
  • Állítható edzőpad
    IronLife Állítható edzőpad leírása Az IronLife Állítható edzőpad egy roppant dizájnos univerzális termék. Univerzálisan állítható súlyzóspad, mely dőlésszögét negatívtól akár 90°-ig állíthatjuk. Minőségi szilárd felépítésű szerkezet, elegáns kivitelű fekete párnázattal. Ironlife logóval ellá..
    Nettó ár: 78.661Ft 99.900Ft 119.900Ft